Christoffer Persson stannar i HC Dalen.
Foto: Marcus Vilson
Nyhet

Klart: Tidigare SHL-backen stannar i Hockeyettan

ANNONS
I slutet av november anslöt Christoffer Persson till HC Dalen på obestämd tid. Nu är det klart att SHL-veteranen kommer att stanna säsongen ut. 
– Det fanns ingenting att tveka på när möjligheten kom upp, säger Persson.

Christoffer Persson spelade SHL-hockey med HV71 förra säsongen. Inför i år blev det däremot inget nytt kontrakt och Persson inledde säsongen i HA74 i division 2. 

Sedan slutet av november har han dock tillhört HC Dalen i Hockeyettan men till en början var det på obestämd tid. Idag blev det klart att han stannar under resten av säsongen. 

– Det fanns ingenting att tveka på när möjligheten kom upp. Det är väldigt roliga matcher att spela och vi har något bra på gång samtidigt som det är ett riktigt gott gäng. Sen är det såklart en bra lösning rent socialt och familjemässigt då vi köpt hus i Jönköping och allt. Dalen är en kanonförening, en bra och proffsig organisation med drivna människor, så det var ett självklart val att skriva kontrakt med klubben, säger Persson till Hockeyettans hemsida. 

I år har det blivit sju poäng (3+4) på 16 matcher Persson, som har 379 SHL-matcher och två SM-guld (ett med Frölunda och ett med HV71) på meritlistan. 


TV: Albert Johansson debuterar i Tre Kronor

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL