Tingsryd har inlett årets säsong strålande.
Foto: Avdo Bilkanovic/Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Tingsryd förlänger med duo

ANNONS
Tingsryd väljer att ge ut en tidig julklapp till sina fans i år. Man väljer att förlänga med duon William Fransson och Ludvig Claesson.

Tingsryd ligger på en åttondeplats efter 30 omgångar spelade, i Hockeyallsvenskan. Nu väljer Smålands-klubben att förlänga kontrakten, med backarna Fransson och Claesson.

- Det känns fantastiskt kul att få förtroende ett år till. Jag trivs väldigt bra hemma så det känns extra kul att man får stanna över nästa säsong. Resan vi har börjat sen Bogren (Tingsryds huvudtränare Magnus Bogren) kom ska bli väldigt roligt att fortsätta vara med på, säger William Fransson till klubbens hemsida.

Claesson är också nöjd över att stanna i den Hockeyallsvenska-klubben.

- Det känns jättekul och spännande. Först och främst ska vi göra en bra säsong. Jag trivs väldigt bra i Tingsryd och det känns som att vi har bra grejer på gång. Jag ser stora utvecklingsmöjligheter för mig till att ta ytterligare kliv i min karriär, säger Ludvig Claesson till klubbens hemsida.

23-åriga Claesson som har gjort 77 SHL-matcher för Rögle, kom ifrån AIK denna säsong. William Fransson som har Tingsryd som sin moderklubb, valde att flytta hem den här säsongen efter flera år i HV71. För 19-åriga Fransson blev det totalt åtta matcher i högsta ligan i HV.

Kontrakten sträcker sig över nästa säsong.

Den här artikeln handlar om: