Fredrik Bergvik.
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Efter målvaktsvärvningen – SSK lånar ut målvakt till Hockeyettan

ANNONS
För en och en halv vecka sedan värvade Södertälje in förre SHL-målvakten Justin Pogge vilket innebar att klubben hade tre målvakter i a-lagstruppen. Nu står det klart att SSK lånar ut Fredrik Bergvik till Hockeyettan-klubben Tranås tills vidare.

För tio dagar sedan meddelade Södertälje att man gjort klart med den NHL- och SHL-meriterade burväktaren Justin Pogge.

Målvaktsvärvningen innebar att den hockeyallsvenska klubben hade tre a-lagsmålvakter i truppen. För att förhindra att en av målvakterna ska hamna på läktaren väljer nu klubben att göra förändringar i spelartruppen.

Under onsdagen meddelade Södertälje att man lånar ut Fredrik Bergvik till Hockeyettan-klubben Tranås. Bergvik kom till Södertälje inför den här säsongen från just Tranås och är spelklar redan till kvällens möte med Nybro.

Lånet gäller tills vidare.

Samtidigt står det klart att Justin Pogge är spelklar till Södertäljes bortamatch mot Vita Hästen ikväll.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL