Bildbyrån
HockeyAllsvenskan
KARLSSON: De blir interna poängkungar i allsvenska lagen
14 lag - 14 poängkungar. Det spelar 14 lag i HockeyAllsvenskan och någon kommer vinna den interna poängligan i varje lag. Jag har här gett mig i kast med att försöka tippa den interna poängligavinnaren i lagen, likt jag gjorde med SHL-lagen häromdagen.

AIK: Johan Porsberger

Fjolårets poängkung Fredric Weigel har dragit utomlands, men jag tror inte tomrummet efter honom kommer bli sådär våldsamt stort. Jag tror Kim Tallberg kommer ta ett kliv till och nosa på 40 poäng och framför allt lär Johan Porsberger vara ett återkommande namn i poängkolumnen. 25, 30, 29, 31 är hans poängskörd de senaste åren men nog borde även han kunna ta ett litet kliv till och landa mellan 35 och 40 poäng i AIK-tröjan? Några AIK:are kommer behöva ta ett kliv framåt men det finns det spelare som kommer göra, också.

Almtuna: Tony Mårtensson

Det skulle vara en dunderknall om Tony Mårtensson inte vann poängligan. Den enda som ens har potential att vara inom tio poäng från Tony borde vara Tobias Liljendahl  som i skymundan gjorde 30+ poäng förra säsongen. Mårtensson gjorde dock 52. Det blir nog svårt att upprepa den poägskörden eftersom att han kommer ha en, åtminstone på pappret, sämre omgivning runt sig. Men poäng kommer han göra.

BIK Karlskoga: Tor Immo

Här har vi väl en liten skräll. BIK Karlskoga har gott om skickliga spelare. Gustaf Thorell och Fredrik Forsberg är två andra spelare som kan komma högt upp i hela seriens poängliga. Men jag fastnar för Immo. Gjorde 40 poäng säsongen 17/18 men misslyckades i Leksand förra säsongen. Efter flytten till BIK lyfte det emellertid igen för Immo, som gjorde nio poäng på tio matcher. Jag väljer att tro att det som hände i Leksand bara var ett undantag, att han egentligen är den där 40-poängsspelaren som han var i Troja.

Vita Hästen: Marcus Eriksson

Jag vet inte om det är vackert eller en smula sorgligt att vi, säsongen 2018/2019, fick se Jesper Samuelsson och Marcus Eriksson topp-två i Vita Hästens poängliga. Det är som att tiden stått stilla i tio år. Senast vann Samuelsson poängligan men nu tror jag Eriksson tar tillbaka poängtronen, som han hade fem år i rad innan Samuelsson vann, och i så fall vinner den interna poängligan för nionde gången. Det känns som att Eriksson borde kunna göra fler mål än de sex, sju han gjort de två senaste åren. Förra säsongen dröjde det länge innan målnollan spräcktes och kan han bara få utdelning lite mer direkt så borde han kunna höja sin poängskörd från förra säsongens 34.

Björklöven: Justin Crandall

Det känns inte som att Kenttä gjort ett "Kenttä-fynd" och värvat någon helt okänd som chockar alla, den här gången. Han har gått mer på beprövad spets den här säsongen, med Crandall och Alex Hutchings som största namn. Jag fastnade för Crandall förra säsongen och tror han kommer kunna vinna hela seriens poängliga. Gjorde över 40 poäng förra säsongen, så det är en riktig supervärvning från Björklövens sida.

Karlskrona: Viktor Liljegren

Kanske en skräll? Hugo Leufvenius ska bli spännande att se, jag hoppas han gör succé, men jag tror Liljegren vinner den interna poängligan. Hade den läckra statistiknoteringen 17+5 förra året, vilket vittnar om att han är en målskytt, och att det finns mer att hämta när det handlar om poäng. En 17-målsskytt borde åtminstone kunna landa på 30 poäng och frågan är hur många i ett, på förhand, ganska profilfattigt KHK som kommer lyckas med det?

Kristianstad: Anton Heikkinen

Jag ska erkänna att Hockeyettan inte är min hemmaplan och att jag har dålig koll på hur bra deras stjärnor från ifjol kommer anpassa sig i HockeyAllsvenskan. Därför går jag utanför boxen och tippar Anton Heikkinen som poängkung. Det lilla jag såg av honom i HV71 förra säsongen såg spännande ut och om han, med sin spets, får en stor roll i Kristianstad så blir jag inte förvånad om han gör en del mål och poäng redan nu. Precis som Leufvenius, som jag nämnde i KHK-texten, är erfarenheterna av seniorhockey små. Men jag har en god känsla kring den här killen! 28+16 på 42 matcher i SuperElit imponerar. 

MODO: Patrik Karlkvist

Tråkigt val, jag vet. Men jag håller den regerande mästaren som favorit här. 38, 32 och 42 är Karlkvists poängskörd i MODO och han har slutat tvåa, trea och etta i den interna poängligan under klubbens år i HockeyAllsvenskan. Jag har också en personlig favorit i Jonathan Johnson som jag gillade redan i Troja/Ljungby, och han såg stundtals riktigt vass ut under debutsäsongen i MODO. Han är den främsta utmanaren till "Karla".

Mora: Viktor Amnér

Den enda backen på listan! Det kan tyckas magstarkt att ha en back som tips i en klubb som kommer från SHL men Mora har inte den där riktiga superspetsen i min mening. Det finns många beprövade spelare på allsvensk nivå men inte sådär vansinnigt många poängspelare utöver backen Amnér. 28 poäng på 51 matcher, 46 poäng på 49 matcher och 15 poäng på 22 matcher är facit de senaste svängarna Amnér varit i allsvenskan. Det vittnar om vilken klass han håller i den här serien. Se upp för Daniel Ljunggren, dock!

Södertälje: Christopher Bengtsson

Kommer tillbaka till HockeyAllsvenskan efter en jobbig säsong i SHL där det varken stämde i Rögle eller Färjestad. I SSK-tröjan gjorde han dock stor succé säsongen 17/18, med drygt 40 poäng som resultat. Att ersätta Nicolai Meyer och Sebastian Dyk (etta och tvåa i allsvenskans poängliga förra säsongen) blir omöjligt - men det finns en lucka där Bengtsson kommer kliva in från start. Han ska leda SSK:s offensiv och kommer få massor med offensiv speltid. Jag håller honom som favorit, närmast före Nick Olesen

Timrå: Jonathan Dahlén

Ja, vad ska man säga här? Jonathan Dahlén är lika given i Timrå som Tony Mårtensson i Almtuna. Håller han sig skadefri kommer han vinna. Eller förresten, han kan nog missa 15 matcher och ändå vinna poängligan. Jag ser ingen som kan utmana Dahlén i Timrå. Vem blir ens tvåa i den interna poängligan? Något av Frölundalånen?

Tingsryd: Benjamin Nissner

Den här killen är jag mycket spänd över att få se! Det är en 21-åring som alltså gjorde 33 poäng i den österrikiska ligan förra säsongen. Hur han hamnade i just Tingsryd vet jag inte, men det känns som ett potentiellt fynd. TAIF har tappat de fem främsta spelarna i förra säsongens poängliga, så backen Rasmus Bengtsson är med sina 19 poäng den bästa poänggöraren som är kvar. Med andra ord kommer Nissner behöva leverera. Det känns som att det här kan bli en kille SHL-sportcheferna kommer spana in under säsongen.

Västervik: Victor Öhman

Västerviks sportchef Emil Georgsson har fått ihop ett ganska skapligt lag, som borde kunna slåss om en plats topp-åtta. Spetsen ser spännande ut, om än fylld med chansningar. Nya nodamerikanerna Rob Bordson och Jake Randolph ser mycket intressanta ut på förhand - men är just chansningar. Därför väljer jag ett säkert kort. Victor Öhman levererar alltid i Västervik. 40 poäng i ettan följt av 35 poäng på 42 matcher och 26 poäng på 32 matcher i allsvenskan. Blev kortvarig i Oskarshamn innan han återvände till Västervik under förra säsongen och gjorde 29 poäng på 34 matcher. Västervik vet vad de får av den här killen, och i en klubb där han mår bra borde han kunna leverera poäng kring antalet 35 även den här säsongen.

Västerås: Viktor Hertzberg

Jonathan Dahléns främsta utmanare om poängligatiteln? Ja, kanske. Viktor Hertzberg har öst in poäng (72 på 86 matcher) sedan Almtuna värvade honom från Hudik under säsongen 17/18. Topp-fem i skytteligan och topp-tio i poängligan förra säsongen och inledde den här hösten med att göra fyra poäng i en träningsmatch mot AIK. Lukas Zetterberg lämnade VIK för Brynäs men känslan är att man får in en mer mångsidig spelare än Zetterberg, i Hertzberg. Jag håller honom som favorit här, strax före Kelsey Tessier. 39 poäng förra säsongen, då han spelade tillsammans med Tony Mårtensson. Kan han göra ännu fler i ett tippat topplag som Västerås? Jag blir inte förvånad om han åtminstone landar på Lukas Zetterbergs målskörd (24) och gör fler poäng än Brynäsvärvningens 43.

Du kanske även vill läsa:
KARLSSON: De blir interna poängkungar i SHL-lagen
KARLSSON: De blir interna poängkungar i SHL-lagen
ENGLUND: Det stora tabelltipset
ENGLUND: Det stora tabelltipset
Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 26 januari
18:00 Leksand - Modo SDHL
19:00 HV 71 - Leksand SHL
19:00 Luleå - Rögle SHL
19:00 Skellefteå - Frölunda SHL
19:00 Örebro - Oskarshamn SHL
19:00 Malmö - Färjestad SHL
19:00 Linköping - Växjö SHL
19:00 Brynäs - Timrå SHL
fredag 27 januari
01:00 Montreal Canadiens - Detroit Red Wings NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Boston Bruins NHL
01:00 Washington Capitals - Pittsburgh Penguins NHL
02:00 Minnesota Wild - Philadelphia Flyers NHL
02:00 Nashville Predators - New Jersey Devils NHL
02:00 Winnipeg Jets - Buffalo Sabres NHL
03:00 Colorado Avalanche - Anaheim Ducks NHL
03:00 Arizona Coyotes - St Louis Blues NHL
03:00 Calgary Flames - Chicago Blackhawks NHL
18:00 Västerås - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - Tingsryd Hockeyallsvenskan
20:30 Mora - Modo Hockeyallsvenskan
lördag 28 januari
01:00 Carolina Hurricanes - San Jose Sharks NHL
01:00 Florida Panthers - Los Angeles Kings NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators NHL
01:00 New York Islanders - Detroit Red Wings NHL
02:30 Dallas Stars - New Jersey Devils NHL
04:00 Seattle Kraken - Calgary Flames NHL
04:00 Vancouver Canucks - Columbus Blue Jackets NHL
15:15 Malmö - Brynäs SHL
15:15 Timrå - Linköping SHL
15:15 HV 71 - Luleå SHL
18:00 Skellefteå - Rögle SHL
18:00 Djurgården - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
18:00 Södertälje - AIK Hockeyallsvenskan
18:00 Leksand - Örebro SHL
18:00 Oskarshamn - Växjö SHL
18:00 Färjestad - Frölunda SHL
19:00 HV 71 - AIK SDHL
19:45 Davos - Zug National League
21:00 Colorado Avalanche - St Louis Blues NHL
00:00 Florida Panthers - Boston Bruins NHL
söndag 29 januari
01:00 Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks NHL
01:00 Ottawa Senators - Montreal Canadiens NHL
01:00 Winnipeg Jets - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Los Angeles Kings NHL
01:30 New York Islanders - Vegas Golden Knights NHL
03:00 Minnesota Wild - Buffalo Sabres NHL
04:00 Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks NHL
04:00 Seattle Kraken - Columbus Blue Jackets NHL
04:30 Anaheim Ducks - Arizona Coyotes NHL
14:40 Leksand - Luleå SDHL
15:00 Almtuna - Björklöven Hockeyallsvenskan
15:00 Tingsryd - Västervik Hockeyallsvenskan
15:00 Kristianstad - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
15:00 HV 71 - SDE SDHL
18:00 Östersund - Mora Hockeyallsvenskan
18:00 Modo - Västerås Hockeyallsvenskan
23:00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins NHL
23:00 Toronto Maple Leafs - Washington Capitals NHL
måndag 30 januari
19:00 Linköping - Djurgården SDHL
19:00 Brynäs - Luleå SDHL
tisdag 31 januari
02:00 Winnipeg Jets - St Louis Blues NHL
19:00 Rögle - Leksand SHL
19:00 Malmö - Luleå SHL
19:00 HV 71 - Timrå SHL
19:00 Oskarshamn - Frölunda SHL
19:00 Linköping - Färjestad SHL
19:00 Växjö - Örebro SHL
19:00 Brynäs - Skellefteå SHL
onsdag 01 februari
01:00 Montreal Canadiens - Ottawa Senators NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - Washington Capitals NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Los Angeles Kings NHL
18:00 Luleå - Modo SDHL
19:00 Södertälje - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Tingsryd Hockeyallsvenskan
torsdag 02 februari
01:30 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:30 Buffalo Sabres - Carolina Hurricanes NHL
19:00 Timrå - HV 71 SHL
19:00 Färjestad - Brynäs SHL
19:00 Örebro - Frölunda SHL
19:00 Leksand - Rögle SHL
19:00 Malmö - Växjö SHL
19:00 Luleå - Linköping SHL
19:00 Skellefteå - Oskarshamn SHL
fredag 03 februari
19:00 Modo - Luleå SDHL
19:00 Västervik - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Almtuna - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Kristianstad Hockeyallsvenskan

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten