180225, 2018 Winter Olympics, Ice Hockey Ice Hockey – Pyeongchang 2018 Winter Olympics – Men’s Final Game – Olympic Athletes from Russia v Germany – Gangneung Hockey Centre, Gangneung, South Korea – February 25, 2018 – Nikita Gusev, an Olympic Athlete from Russia, celebrates after scoring. REUTERS/Brian Snyder © Bildbyrån – COP 7 – SWEDEN ONLY …
Vegas

BEKRÄFTAT: Superstjärnan till NHL – ansluter imorgon

ANNONS

Det började surras om det redan för ett par dagar sedan. Nu bekräftar Vegas att SKA:s superstjärna Nikita Gusev är klar för resten av denna och nästa säsong.

Nikita Gusev är sedan länge en etablerad stjärna i KHL för SKA St.Petersburg, som nyligen åkte ut slutspelet i KHL, och som given landslagsman var han även med och plockade hem ett OS-guld ifjol. Då vann han OS poängliga och utsågs till OS bäste forward.

Den här säsongen gjorde han 82 poäng i KHL och vann poängligan. Han draftades av Tampa Bay 2012, men ifjol bytte Vegas till sig rättigheterna till honom.

Tidigare i veckan kom den  ryske initierade reportern Igor Eronko med uppgifterna om att SKA:s Nikita Gusev är på väg till Vegas redan till det pågående slutspelet. Idag bekräftar klubben att så är fallet. Vegas meddelar via sin hemsida att poängmaskinen ansluter redan imorgon.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL