Joachim Nermark.
Tingsryds AIF

Nyförvärvet klev fram för Tingsryd – avgjorde mot Hockeyettanlag

ANNONS

De hade ett stort spelövertag – men slutresultatet blev bara 2-1. Joachim Nermark klev fram för Tingsryd mot Kalmar.

Tingsryd visade att de är ett hockeyallsvenskt lag när de besegrade Kalmar med 2-1 efter att ha vunnit skottstatistiken med hela 35-15. Målvaktsvärvningen Robert Hestmann storspelade dock i Kalmars kasse och höll siffrorna nere.

Det var 1-0 för TAIF efter första perioden och 2-1 efter den andra. Båda lagets mål gjordes av Joachim Nermark, som är tillbaka i svensk hockey efter två säsonger med Sparta Sarpsborg i den norska ligan. David Algulin gjorde förresten Kalmars mål.

Tingsryd har nu klarat av sin försäsongspremiär. Nästa match är på tisdag mot ett annat lag i Hockeyettan, Kallinge/Ronneby.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL