Selma Aho, Jennie Asserholt och Sabina Eriksson.
SDHL

NEDSLAG HV: ”Har många talangfulla svenska spelare”

ANNONS

Näst på tur i Hockeysverige.se’s genomgång inför SDHL-starten är HV71. Där får storstjärnan, comebackande Jennie Asserholt, se sin syn på ett lag som vill tillhöra toppen.
– Vi har många jätteerfarna som Riikka Välliä, Fanny Rask och så vidare. Sedan har vi våra unga talangfulla spelare. Jag tycker det här speglar hela laget, säger hon.

Idag fortsätter hockeysverige.se att göra nedslag hos SDHL-lagen för att ta pulsen på truppen inför seriestarten. Nu är turen kommen till HV71. Där träffar vi Jenni Asserholt som förra säsongen var mammaledig från hockeyspelandet och istället ingick i ledarteamet kring laget. Från den positionen fick hon se ett betydligt blekare HV71 än säsongen innan då laget tog sig hela vägen till SM-final.
– Vi hade tappat några spelare från säsongen innan. Dessutom var det några sena avhopp från spelare som vi hade räknat med att komma till oss, men som var tvungna att tacka nej. Det var svårt att hitta ersättare för dom, berättar Asserholt och fortsätter:
– Vi hade fortfarande ett bra lag förra säsongen. Många av våra tjejer var väldigt unga och gjorde sin första hela säsong i SDHL. Samtidigt var vi ganska kort med spelare och det tror jag bidrog till att vi inte orkade hela vägen.

Tror du det blev en form av baksmälla efter SM-finalfesterna?
– Det är en process och om vi tittar tillbaka på senaste åren i HV71 så har utvecklingen gått väldigt snabbt. Det kan även gynna utvecklingen i framtiden att man får ta ett steg tillbaka, får se och lära lite.

Jenni Asserholt.

30-åringen från Guldsmedshyttan spelade alltså ingenting förra säsongen utan valde att prioritera att bli mamma. Nu brukar dom flesta lägga av med hockeyn efter att ha tagit det steget, men Jenni Asserholt valde att starta om på nytt inför den kommande säsongen.
– Det görs en väldigt bra satsning i HV71 plus att dom försöker hitta en lösning så jag ska kunna fortsätta spela eftersom dessutom min sambo (Lucas Frey) är tränare för laget.
– Drivet till ishockeyn, känslan att jag ville fortsätta spela kände jag även då jag var gravid. Dessutom ser laget väldigt spännande ut samtidigt som jag fortfarande gillar att vinna och tävla. Det är något jag drivs av varje dag.

Jenni Asserholt har också haft en dialog med nya förbundskaptenen Ylva Martinsen kring landslagsspel.
– Jag har haft lite kontakt med Ylva. Först och främst har jag ingen aning om var jag står hockeymässigt. Till att börja med satsar jag på en comeback i HV71. Sedan är det upp till mig själv att prestera och jag har ingen aning om i fall jag har en landslagskapacitet i kroppen den här säsongen.
– Jag tar det lite som det kommer och sedan får vi se vart det landar. Zoe är bara sex månader ännu så vi tar det lite lugnt. Hon är med oss i ishallen hela tiden under träningarna. Vi vill inte lämna bort henne utan hon är med och sedan rättar vi oss utefter hennes behov.

HV71 har ny tränare inför årets säsong. Ulf Johansson lämnade jobbet. In kom istället den tidigare assisterande tränaren, tillika Jenni Asserholts sambo, Lucas Frey.
– Jag tycket det ska bli spännande med ny tränare. Lucas har varit med här under tre säsonger då han haft den assisterande rollen. Han hade även ett J20-lag (Dalen) som huvudtränare förra säsongen och vill satsa på en tränarkarriär.
– Samtidigt är han väldigt motiverad och inspirerad att göra ett bra jobb. I HV71 jobbar alla tränare väldigt nära varandra, U16, J18, hockeygym, Juniorerna, A-lagen… Alla sitter väldigt nära varandra och ska försöka köra samma spelstil och upplägg. Alla vill köra HV71:s väg så det finns bra stöttning från föreningen för hans del också.
– Samarbetet är väldigt nära inom föreningen. Även om herrarna bedriver sin träning på förmiddagarna och dagtid och vi på kvällarna är känslan att vi gör samma sak, men på olika tider.

Sabina Eriksson.

Målvakter för dagen i HV71 är Sabina Eriksson 25 och Wilma Nilsson 17.
– Sabina är en väldigt erfaren SDHL-målvakt och som hade en kanonsäsong för två säsonger sedan. Förra säsongen var inte riktigt lika lyckad, men hon är revanschsugen och har en fantastiskt bra sommar bakom sig träningsmässigt. Det ska bli jättespännande att följa henne den här säsongen.
– Wilma är en jättetalang. En ung tjej som tog stora kliv förra säsongen. Det ska bli väldigt spännande att följa hennes utveckling också.

Backar: Selina Aho 17, Selma Aho 19, Linnéa Andersson 19, Maja Beverin 16, Jessica Healey 21 (Ny från University of Minnesota-Duluth), Alexis Joyce 22 (Ny från Bemidji State University), Rosa Lindstedt 30, Sabrina Zollinger 25.
– Vi har fått in två transatlanter som har sett bra ut på träning. Sedan tar det alltid lite tid innan dom vänjer sig vid stor is. Vi har kvar Rosa Lindstedt, som är vår backjätte, och Sabrina Zollinger från förra säsongen.
– Dessutom har vi många talangfulla svenska spelare, Linnéa Andersson som nu ska på landslagsläger, Selma Aho som är på väg tillbaka från sin hjärnskakning. Det finns även mycket talang hos hennes lillasyster Selina Aho. Maja Beverin är 02:a som det också finns mycket talang i. Det är en blandning av erfarna spelare och unga hungriga.

Riikka Välilä.

Forwards: Jenny Antonsson 16, Jenni Asserholt 30, Michelle Claesson 27, Madeleine Ericsson 19, Sanni Hakala 20, Maja Jakobsson 22, Thea Johansson 15, Claudia Kepler 22 (Ny från University of Wisconsin), Isabell Palm 22, Fanny Rask 27, Riikka Välilä 45, Felizia Wikner Zienkiewicz 18 (Ny från Modo).
– Vi har många jätteerfarna som Riikka Välliä, Fanny Rask och så vidare. Sedan har vi våra unga talangfulla spelare. Jag tycker det här speglar hela laget och det känns jättespännande på forwardssidan också.

Ett hett ämne har varit om vi har för många utländska spelare i SDHL. Nu närmar vi oss 70 importer inför kommande säsong, hur tänker du kring det?
– Vi har en av världens bästa ligor i Sverige. Jag tycker det är väldigt roligt att kanadensiska stjärnor, som (Jennifer) Wakefield söker sig till vår liga. Samma sak med (Michelle) Karvinen och (Riikka) Vällilä. Det är några av dom absolut bästa spelarna i världen.
– När det kommer in sådana spetsspelare så gör dom det med mycket kunskap som våra spelare kan lära sig mycket utav.
– Jag hörde Ylva (Martinsen) säga att det finns 199 seniorspelare i hela Sverige på alla divisioner. Då förstår man att om vi inte får in dom här importerna så kommer inte ligan vara lika bra. Sedan förstår jag att det långsiktigt inte håller utan vi måste hitta en lösning för framtiden så våra spelare kommer upp och vi får en bra bredd.
– Jag tycker ändå att vi ska trycka på det positiva, att vi har en av världens bästa ligor i Sverige och sedan bygga vidare från det. Marknadsföra det så flera yngre tjejer börjar spela hockey och då långsiktigt får en bra verksamhet här.

HV71 inleder SDHL den 9:e september hemma mot Modo. 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 30 mars
01:00 New Jersey Devils - New York Rangers NHL
01:00 Boston Bruins - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Montreal Canadiens - Florida Panthers NHL
01:00 Ottawa Senators - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Washington Capitals NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Nashville Predators NHL
01:30 Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes NHL
fredag 31 mars
02:30 Chicago Blackhawks - St Louis Blues NHL
03:00 Edmonton Oilers - Los Angeles Kings NHL
04:00 Seattle Kraken - Anaheim Ducks NHL
04:30 San Jose Sharks - Vegas Golden Knights NHL
17:30 Pelicans - Ilves Liiga
17:30 Helsingfors IFK - Tappara Liiga
19:00 Växjö - Frölunda SHL
20:00 Servette - Zug National League
01:00 Buffalo Sabres - New York Rangers NHL
lördag 01 april
02:00 Winnipeg Jets - Detroit Red Wings NHL
04:00 Vancouver Canucks - Calgary Flames NHL
04:30 Arizona Coyotes - Dallas Stars NHL
15:15 Skellefteå - Örebro SHL
16:00 Helsingfors IFK - Tappara Liiga
16:00 Pelicans - Ilves Liiga
18:30 Modo - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 Nashville Predators - St Louis Blues NHL
21:00 Pittsburgh Penguins - Boston Bruins NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - New York Islanders NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres NHL
01:00 Montreal Canadiens - Carolina Hurricanes NHL
01:00 Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - Florida Panthers NHL
söndag 02 april
02:00 Chicago Blackhawks - New Jersey Devils NHL
03:00 Colorado Avalanche - Dallas Stars NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Minnesota Wild NHL
04:00 Seattle Kraken - Los Angeles Kings NHL
04:00 Arizona Coyotes - San Jose Sharks NHL
04:00 Edmonton Oilers - Anaheim Ducks NHL
15:00 Frölunda - Växjö SHL
18:30 Björklöven - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Washington Capitals - New York Rangers NHL
21:30 St Louis Blues - Boston Bruins NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - Ottawa Senators NHL
00:00 Carolina Hurricanes - New York Islanders NHL
00:00 Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings NHL
01:00 Winnipeg Jets - New Jersey Devils NHL
måndag 03 april
02:00 Vancouver Canucks - Los Angeles Kings NHL
02:00 Calgary Flames - Anaheim Ducks NHL
19:00 Örebro - Skellefteå SHL
19:00 Modo - Mora Hockeyallsvenskan
20:00 Biel - Zürich National League
tisdag 04 april
02:00 Minnesota Wild - Vegas Golden Knights NHL
02:30 Dallas Stars - Nashville Predators NHL
04:00 Seattle Kraken - Arizona Coyotes NHL
19:00 Björklöven - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Växjö - Frölunda SHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Florida Panthers - Buffalo Sabres NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Ottawa Senators NHL
01:00 Montreal Canadiens - Detroit Red Wings NHL
01:00 New Jersey Devils - Pittsburgh Penguins NHL
onsdag 05 april
02:00 St Louis Blues - Philadelphia Flyers NHL
02:00 Nashville Predators - Vegas Golden Knights NHL
03:00 Calgary Flames - Chicago Blackhawks NHL
04:00 Vancouver Canucks - Seattle Kraken NHL
04:03 San Jose Sharks - Colorado Avalanche NHL
04:03 Los Angeles Kings - Edmonton Oilers NHL
17:30 Tappara - Helsingfors IFK Liiga
19:00 Mora - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Skellefteå - Örebro SHL
20:00 Zürich - Biel National League
01:30 New York Rangers - Tampa Bay Lightning NHL
01:30 Winnipeg Jets - Calgary Flames NHL
torsdag 06 april
04:00 Anaheim Ducks - Edmonton Oilers NHL
17:00 Tyskland - Sverige VM Damer
17:30 Ilves - Pelicans Liiga
19:00 Djurgården - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:30 Frölunda - Växjö SHL
01:00 Florida Panthers - Ottawa Senators NHL
01:00 Montreal Canadiens - Washington Capitals NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Minnesota Wild NHL
01:00 New Jersey Devils - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
01:00 Detroit Red Wings - Buffalo Sabres NHL
01:30 New York Islanders - Tampa Bay Lightning NHL
fredag 07 april
02:00 Nashville Predators - Carolina Hurricanes NHL
02:00 St Louis Blues - New York Rangers NHL
02:30 Dallas Stars - Philadelphia Flyers NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Los Angeles Kings NHL
04:00 Vancouver Canucks - Chicago Blackhawks NHL
04:30 Seattle Kraken - Arizona Coyotes NHL
04:30 San Jose Sharks - Colorado Avalanche NHL
16:00 Mora - Modo Hockeyallsvenskan
16:00 Tappara - Helsingfors IFK Liiga
19:30 Örebro - Skellefteå SHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten