180401 Moras Tomas Skogs och Leksands Alex Friesen i ishockeymatchen i direktkvalet till SHL mellan Leksand och Mora den 1 april 2018 i Leksand. Foto: Daniel Eriksson / BILDBYRN / kod DR / COP 173 …
SHL

Statusen oklar efter lagkaptenens skada: ”Jag har försökt nå honom”

ANNONS

Mora kunde kvittera ut en SHL-biljett även nästa säsong efter att de igår besegrade Leksand på hemmaplan. Men det är inte bara glädje – lagkaptenen Tomas Skogs fick föras till sjukhus med ambulans efter ett slagsmål i den tredje perioden och nu går han inte att nå.

Det var mot slutet av gårdagens match som det utbröt ett slagsmål och Tomas Skogs fick ett rejält slag på överkroppen. Skogs utgick från matchen, men var senare med på isen och firade, med högerarmen i mitella.

TVINGADES ÅKA AMBULANS

Efter ett tag tvingades han dock till Mora lasarett med ambulans. Men ingen i Mora verkar veta hur det är med 34-åringen.
— Han fick en ordentlig smäll över bröstet och fick väldigt ont. Han kunde knappt sätta på sig jackan. Jag har försökt nå honom, men fick inget svar, säger sportchefen Anders Forsberg till Hockeypuls.

Tomas Skogs har Mora som moderklubb och återkom inför säsongen som var efter en nio år lång utflykt till Timrå, Skellefteå, Örebro och Färjestad.

 

Den här artikeln handlar om: