KÄNSLOSAMT. Adam Reideborn har fortfarande en tagg i hjärtat på grund av Modos degradering till Hockeyallsvenskan.
SHL

Det har vänt för Adam – men taggen sitter kvar i hjärtat: ”Hoppas de går upp så att man kan gå vidare”

ANNONS

Han har vänt en tung säsong med Djurgården till något positivt med den senaste tidens storspel. Men det finns fortfarande något som smärtar Adam Reideborn. Minnet av fjolårets förödande kvalförlust mot Leksand med Modo sitter fortfarande som en tagg i hjärtat på den 25-årige målvakten.
– Jag var en del av laget och vi åkte ut fast vi egentligen inte borde. Det kommer jag förmodligen ta med mig hela livet, säger han i en intervju med hockeysverige.se.

Det var en brutal avslutning på en säsong som skulle bli hans stora genombrott i SHL. Adam Reideborn hade fått agera reserv bakom Linus Ullmark under stora delar av sin första säsong i Modo, men i fjol var det tänkt att han skulle leda laget. Som ni alla vet vid det här laget blev det sämsta tänkbara säsong för 25-åringen från Stockholm. Efter ett på många sätt jobbigt år fick Reideborn uppleva det väldokumenterade mardrömsögonblicket i den sjunde och avgörande kvalmatchen mot Leksand där Brock Monpetit sköt ned Modo i Hockeyallsvenskan med sitt odödliga mål i förlängningen.

Efter att den värsta besvikelsen över den avslutande tiden i Ö-vik hade lagt sig valde Reideborn att återvända hem till Stockholm för spel i Djurgården, klubben han hade varit med att spela upp i SHL innan han flyttade till Modo. Inledningen på säsongen blev dock tuff. En slags mental kvarleva efter den jobbiga fjolårsäsongen.
– Jag var inte så stabil som laget behövde och som jag själv ville vara, erkänner Reideborn när hockeysverige.se får en pratstund med honom inför kvällens viktiga bortamöte med Malmö.
– Det var några dåliga ingripanden i varje match som kostade laget lite. Det var tufft i början och det kanske satt i lite mentalt från förra säsongen också, mycket förluster i bakhuvudet.

Blir du ofta påmind mentalt, alltså i dina egna tankar, om det bittra slutet av förra säsongen?
– Inte just sista matchen utan det är hela säsongen som sitter kvar lite. Jag var med om många förluster och fick aldrig riktigt ha den här bra känslan av att vinna. Det var nästan att jag hade glömt bort lite hur det kändes.
– Vi var egentligen under eller nära strecket hela tiden och fick, som sagt var, aldrig riktigt njuta av att vinna. Just den känslan kanske jag hade glömt bort lite, men nu när jag har fått uppleva den mot slutet här i Djurgården så märker jag att det är något jag vill jobba väldigt hårt för att få känna oftare. Det är ganska svårt att förklara det där på ett bra sätt.

Du har ett ganska stort hjärta för Modo fortfarande, hur tänker du kring deras ganska svaga säsong?
– Jag har följt Modo väldigt noga och känner ett ganska stort ansvar i det som hände förra säsongen. Jag hoppas bara att Modo kan gå upp igen så jag kan släppa det lite.

Är det ett ok som vilar tungt på dina axlar?
– Ja, så är det. Jag var en del av laget och vi åkte ut fast vi egentligen inte borde, enligt mig. Det kommer jag förmodligen ta med mig hela livet.
– Jag vet att det är många fans där uppe som verkligen bryr sig fruktansvärt mycket om laget och att då fått vara med om att åka ur med det laget gör ont.

Reideborn tystnar lite innan han fortsätter:
– Jag hoppas att Modo kan gå upp så snart som möjligt så att man kan gå vidare lite.


Foto: Bildbyrån/Robbin Norgren

HYLLAR ”TELLAN”: ”EN GRYM MÄNNISKA”

Adam Reideborn fick en hel del kritik för sitt spel i Djurgården under inledningen av säsongen. Många fans ifrågasatte klubbledningens beslut att ta tillbaka honom till Stockholm och i media gick man också hårt åt målvakten. Han tycker själv att kritiken utifrån var befogad.
– Jag vet själv när jag inte spelar så bra som jag borde. Det gjorde jag inte i början. Jag tycker att jag var för ojämn och då får man kritik, så är det, samtidigt som jag inte heller förtjänade beröm. Det var egentligen bara att skita i det, jobba hårdare och försöka bli bättre varje dag, säger han bestämt.
– Det tog ett tag för mig att lyfta, men nu på slutet har allt det hårda jobb jag har gjort med målvaktstränaren hela säsongen börjat betalas av. Jag har fått ett kvitto på att det spel jag spelar fungerar.

Den senaste tiden har spelet fungerat desto bättre och Reideborn har lett laget till ett par viktiga segrar. Senast i onsdags på Hovet mot Växjö, där han stoppade åtta av nio straffar när Djurgården krigade sig till två poäng. En anledning till lyftet är att han har förändrat sitt målvaktsspel.
– Nu är jag lite lugnare jämfört med hur jag var innan. I början av säsongen jobbade jag lite mer än vad jag kanske borde göra. Jag var lite för aggressiv i vissa lägen.
– Givetvis vill jag fortfarande spela aggressivt när jag behöver, men det känns som jag senaste tiden har hittat balansgången mellan när jag ska spela aggressivt eller vara lugn och spela ett enkelt spel. 

Under årets säsong har han dessutom fått jobba tillsammans med rutinerade Mikael Tellqvist.
– Det har fungerat jättebra. Han är framför allt en grym människa som vill hjälpa mig att utvecklas. Han pratar hela tiden om hur jag tänker under matcherna, just mycket om det mentala som han har lärt sig under åren. Hur han tänker i vissa lägen och när det går tungt.
– Jag får väldigt mycket tips hela tiden och mycket saker att tänka som jag kan ta med mig in i framtiden.

”VI HAR KÄNT HELA ÅRET ATT NÅGONTING KOMMER ATT HÄNDA”

Foto: Ronnie Rönnkvist

Du talade själv om att din inledning av säsongen var svag, men hela Djurgårdens försvarsspel svajade inledningsvis, hur har snacket gått i gruppen för att få ordning på det?
– Vi ändrade lite i spelet efter inledningen. Vi märkte att vi inte kunde spela den hockey som vi ville. Nu spelar vi lite rakare och med det lyckats undvika en del misstag som vi gjorde i början.
– Vi går hårdare på mål men jag tycker också att vi kommer fortare ur egen zon. Det här har gjort att vi fått bort många målchanser bakåt. Givetvis underlättar det jättemycket för mig och ”Tellan” i målet. Matcherna blir enklare och det blir inte lika många farliga lägen som det var i början. Samspelet mellan oss och backarna har blivit mycket bättre mot slutet och jag tycker att vi har fått försvarsspelet att fungera bra nu.

Djurgården har även gjort en del förändringar i truppen i senare delen av säsongen. Bland annat har man släppt iväg Jeff Tambellini till Växjö och Juuso Ikonen till Brynäs samtidigt som Niclas Bergfors hämtades in från Linköping.
– Vi har egentligen känt hela året att någonting kommer att hända. Vi har haft förväntningarna på att gå till slutspel hela tiden men har inte levt upp till dessa än så länge. Då vet man att det kan hända saker.
– Sedan är det jättetråkigt att vi förlorade just dom två. Men vi knöt näven i fickan, hela laget, efter det och sa till varandra att vi ska vända på det här och ta oss till slutspel. Nu har vi chansen till det i slutet och vi kommer att jobba stenhårt för att ta oss dit.
– Vi tänker att vi har allt att vinna. Vi har varit uträknade länge, men nu när vi kommit så här nära kommer vi inte ge oss i första taget. Det känns som vi har kommit ihop väldigt starkt som grupp och vi krigar verkligen för varandra. Fortsätter vi så sista fyra matcherna tror jag att vi har en väldigt stor chans att ta sista slutspelsplatsen.

Med tanke på att ni var ett bottenlag i slutet av serien, om ni nu skulle missa slutspelet blir det ändå en stor besvikelse eller ändå en okej säsong?
– Missar vi slutspelet kommer vi bli jättebesvikna. Vi hade som mål innan säsongen att ta oss dit och dessutom gå långt där. Vi har haft det tufft ett tag, det är vi medvetna om, men nu när vi har chansen så tycker jag inte vi ska vara nöjda med att bara hålla oss kvar.

Adam, om du ser tillbaka till inledningen av säsongen kan du då beskriva känslan under straffläggningen mot Växjö senast då hela Hovet skanderar ”Adam, Adam, Adam”…
– Sådant betyder väldigt mycket. Just när det har gått tungt för mig under egentligen två säsonger så betyder en sådan sak… jag märker att jag har fansen bakom mig. Det kommer jag verkligen ta med mig och jag kommer verkligen försöka fortsätta ge fansen en anledning att ropa mitt namn. Jag växer verkligen som spelare tack vare det, avslutar Adam Reideborn med mycket tacksamhet gentemot Djurgårdspubliken i rösten.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 25 mars
15:15 Örebro - Timrå SHL
16:00 KalPa - Pelicans Liiga
18:00 Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings NHL
18:00 Boston Bruins - Tampa Bay Lightning NHL
18:30 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
18:30 Modo - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Nashville Predators - Seattle Kraken NHL
19:00 Färjestad - Frölunda SHL
21:00 Los Angeles Kings - Winnipeg Jets NHL
21:00 Calgary Flames - San Jose Sharks NHL
22:00 Minnesota Wild - Chicago Blackhawks NHL
22:00 New York Islanders - Buffalo Sabres NHL
22:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
00:00 Montreal Canadiens - Columbus Blue Jackets NHL
00:00 New Jersey Devils - Ottawa Senators NHL
00:00 Dallas Stars - Vancouver Canucks NHL
00:00 Carolina Hurricanes - Toronto Maple Leafs NHL
söndag 26 mars
01:00 Pittsburgh Penguins - Washington Capitals NHL
05:00 Edmonton Oilers - Vegas Golden Knights NHL
05:30 Anaheim Ducks - St Louis Blues NHL
15:00 Luleå - Växjö SHL
15:00 Rögle - Skellefteå SHL
16:00 Ilves - Ässät Liiga
18:30 Mora - Södertälje Hockeyallsvenskan
21:00 Arizona Coyotes - Colorado Avalanche NHL
23:00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins NHL
00:00 Nashville Predators - Toronto Maple Leafs NHL
00:00 Chicago Blackhawks - Vancouver Canucks NHL
måndag 27 mars
04:30 Los Angeles Kings - St Louis Blues NHL
15:00 Timrå - Örebro SHL
17:30 IFK Helsingfors - Lukko Liiga
19:00 Frölunda - Färjestad SHL
19:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
01:00 Ottawa Senators - Florida Panthers NHL
01:00 Buffalo Sabres - Montreal Canadiens NHL
01:30 New York Islanders - New Jersey Devils NHL
tisdag 28 mars
02:00 Minnesota Wild - Seattle Kraken NHL
04:00 Anaheim Ducks - Colorado Avalanche NHL
04:00 Arizona Coyotes - Edmonton Oilers NHL
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
01:00 Detroit Red Wings - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning NHL
01:00 Boston Bruins - Nashville Predators NHL
01:00 New York Rangers - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens NHL
onsdag 29 mars
02:00 St Louis Blues - Vancouver Canucks NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Dallas Stars NHL
03:00 Calgary Flames - Los Angeles Kings NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Edmonton Oilers NHL
04:30 San Jose Sharks - Winnipeg Jets NHL
01:30 Toronto Maple Leafs - Florida Panthers NHL
01:30 Washington Capitals - New York Islanders NHL
torsdag 30 mars
04:00 Colorado Avalanche - Minnesota Wild NHL
01:00 New Jersey Devils - New York Rangers NHL
01:00 Boston Bruins - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Montreal Canadiens - Florida Panthers NHL
01:00 Ottawa Senators - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Washington Capitals NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Nashville Predators NHL
01:30 Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes NHL
fredag 31 mars
02:30 Chicago Blackhawks - St Louis Blues NHL
03:00 Edmonton Oilers - Los Angeles Kings NHL
04:00 Seattle Kraken - Anaheim Ducks NHL
04:30 San Jose Sharks - Vegas Golden Knights NHL
01:00 Buffalo Sabres - New York Rangers NHL
lördag 01 april
02:00 Winnipeg Jets - Detroit Red Wings NHL
04:00 Vancouver Canucks - Calgary Flames NHL
04:30 Arizona Coyotes - Dallas Stars NHL
19:00 Nashville Predators - St Louis Blues NHL
21:00 Pittsburgh Penguins - Boston Bruins NHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten