HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Hajper Sport Bonus

Vem vinner krismatchen mellan AIK - Mora?

Det är två klubbar som genomgår en ordentlig formsvacka. AIK kommer från nio raka förluster medan Mora "endast" har sex förluster på raken. Vilket lag kan vända sin negativa trend och ta med sig viktiga poäng i krismatchen?

AIK gjorde nyligen om i organisationen när man tog in idrottspsykologen Pär Pettersson samtidigt som Anders Gozzi återgick till att endast vara sportchef i klubben. Under slutet på förra veckan valde AIK Hockey även att sparka Jussi Salo och in har man istället anställt Bobo Simensen som ny tränare. 

För Mora går det inte mycket bättre. Förra säsongen spelade man i SHL och denna säsong håller man till i botten av tabellen, närmare bestämt näst sist, en placering före just AIK. Mora valde också att sparka sin tränare, Jeff Jakobs och in i båset har man istället tagit Tomek Valtonen och Kasper Vuorinen för att hoppas vända trenden.

Nya tränarna debuterar mot varandra

AIK och Mora ställs mot varandra under onsdagens kväll den 20 november vilket blir de nya tränarnas första match för klubbarna. En av tränarna kommer få en bättre start än den andra med en seger, men frågan är om AIK med hemmafördel kan slå ett Mora med mer poäng i tabellen?

AIK!

AIK har fyra vinster under säsongen varav en på övertid, men desto fler hittar vi på minuslistan eftersom man har förlorat 15 matcher under säsongen varav tre på övertid. Detta innebär att man har tagit 14 poäng på sina inledande 19 matcher och man placerar sig sist i tabellen. 

Möter Modo borta Tingsryd samt Västervik hemma i de nästkommande tre matcherna.

Mora!

Mora inledde säsongen med en seger och har totalt sju segrar varav tre på övertid vilket innebär 13 förluster varav två på övertid. Man har spelat ihop 20 poäng på 20 matcher och man placerar sig näst sist i HockeyAllsvenskan inför krismötet mot jumbon AIK.

Möter Timrå, Almtuna och Tingsryd på bortaplan i de nästkommande tre matcherna. 

AIK vs Mora

Precis innan säsongen drog igång spelade lagen mot varandra, en match Mora vann med 2-0. Under säsongen har lagen drabbats samman en gång när AIK gästade Mora och plockade med sig en seger efter förlängning. Låt oss kika på oddsen inför krismötet mellan AIK - Mora.

Odds AIK - Mora hockeyallsvenskan

Vem vinner krismötet i HockeyAllsvenskan? Blir det AIK eller Mora som vänder den negativa trenden? 

Resultat
Bethard Sport Odds
LeoVegas Sport Odds
NordicBet Odds
AIK 2.00 2.00 2.01
Oavgjort 4.05 4.20 4.25
Mora 3.10 3.10 3.10

Just nu står AIK som favoriter att vinna krismötet, men ett spel på oavgjort lockar en hel del. Senast lagen spelade mot varandra blev det oavgjort och hos Nordicbet kan man just nu få 4.25 gånger pengarna på ett nytt kryss. Vem tror du vinner krismötet mellan AIK vs Mora? 

HockeySverige

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst