HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Speltips Ishockey

Speltips Frölunda - Djurgården

Matchinfo:

Frölunda - Djurgården (1-1 i matcher)
Ishockey Sverige SHL Slutspel
Matchstart: 19:30 den 25 april

Tippa på matchen

Vill du placera ett spel på matchen? Hos Hajper Sport kommer du igång direkt och man erbjuder marknadens bästa odds på SHL. 


Hajper Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Du aktiverar din bonus vid din första insättning på 100 kr eller mer. Bonus + insättning (200 kr) måste omsättas 1x på betting med ett minimum oddskrav på 1.50 för att ett spel skall räknas mot omsättningskravet.

Skador & Avstängningar

Frölunda har en skada på Pathrik Westerholm.

Djurgården har skador på Andreas Engqvist, Jonathan Davidsson, Gustav Possler och Henrik Eriksson. 

Hela spelanalysen Frölunda - Djurgården

SM-final 3 och det står 1-1 i matcher.

Djurgården verkar ha många extraliv i detta slutspel. Laget kändes slaget inför game seven mot Färjestad i Karlstad, men där lyckades stockholmarna skrälla. Det var många som lyfte upp Frölunda som en solklar favorit inför denna finalserie och de fick vatten på sin kvarn efter första finalen som slutade 5-3 till göteborgarna.

Nog känns denna matchserie betydligt mer öppen efter den oväntade urladdningen i Globen senast. Djurgården gjorde det mesta rätt i den matchen och slutresultatet blev 5-1. Det råder inget snack om att stockholmarnas självförtroende höjts ännu ett snäpp efter den segern och det var viktigt att få Mattsson, som ju varit grym i målet för Frölunda, ur gängorna. 

Det ska bli otroligt intressant att följa kvällens match. Det faktum att Frölunda spelar på hemmaplan är viktigt. Göteborgarna har vunnit 15 raka tävlingsmatcher inför hemmafansen och 14 av dessa segrar har tagits under ordinarie tid. För Djurgårdens del gäller det att fortsätta med en intensiv press på Frölundas backar för där finns en sårbarhet. Frölunda måste hitta tillbaka till ett sätt där de får ut Djurgården i sarghörnen då de spelar i offensiv zon. Om vi sammanfattar det totala intrycket från de två inledande matcherna är oddset 2.00 på ettan inget extra. Den djärve skulle kunna testa Djurgården. Vi tycker att det finns bättre spel på andra och vi väljer att hålla i plånboken.

Odds Frölunda – Djurgården

Jämför oddsen innan du spelar. Spana in oddsen nedan och spela hos spelbolaget som ger dig högst odds på ditt valda spel.

Resultat
LeoVegas
Betsson
ComeOn Sport
Frölunda 1.95 2.05 1.95
Oavgjort 4.20 4.30 4.30
Djurgården 3.20 3.20 3.25

HockeySverige

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst