HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Hajper Sport Dela på miljon

Dela på 1 miljon kr hos Hajper

Hajper Sport firar in julen med ett dundererbjudande som är svårt att motstå. Alla nya spelare som registrerar sig och gör en insättning hos Hajper kommer vara med och dela på 1 miljon kr som delas ut på julafton. Inte nog med det, skulle flera tusentals spelare skapa ett konto kommer du ändå få minst 200 kr tillbaka helt utan omsättningskrav.

Hajper Sport har verkligen hittat ett bra sätt att fira in julen på och delar ut julklappar i form av cash till samtliga nya spelare på julafton. Häng med i texten så ska vi gå igenom steg för steg hur du kan ta del av detta kanonerbjudande.


Hajper Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Du aktiverar din bonus vid din första insättning på 100 kr eller mer. Bonus + insättning (200 kr) måste omsättas 1x på betting med ett minimum oddskrav på 1.50 för att ett spel skall räknas mot omsättningskravet.

Få minst 200 kr utan omsättningskrav

För att ta del av denna Hajper Kampanj så ska du registrera ett spelkonto och göra en valfri insättning. Om du tar del av detta erbjudande så är du garanterad minst 200 kr på julaftons morgon oavsett om du sätter in 100 kr eller 1 000 kr innan den 23 december kl. 23:59. 

Vilken summa du får på julafton beror på hur många spelare som valt att ta del av kampanjen. Skulle endast 10 spelare tagit del av kampanjen så får man tillbaka 100 000 kr. Skulle däremot 2 500 spelare ta del av kampanjen så får man tillbaka 400 kr också vidare. Skulle däremot 5 000 spelare eller fler registrera sig och göra en insättning så får man 200 kr tillbaka oavsett. 

Ta del av Hajper erbjudandet och var med och dela på miljonen:

1. Gå till Hajper här!
2. Gör en insättning på valfri summa.
3. Ditt konto skapas i samband med insättningen. 
4. Få en okänd summa på julafton (minst 200 kr).


Till Hajper Sport!


Testa spela på hockey hos Hajper

Om du vill ta del av erbjudandet hos Hajper Sport kan du testa vingarna på isrinken. Hos Hajper erbjuder man massvis av odds på ishockey oavsett om du spelar på NHL, SHL, KHL eller någon annan liga. Hos Hajper Sport finns det även andra sporter att ta del av så om du vill prova på ett bettingäventyr så är det ett perfekt läge att ta del av välkomsterbjudandet i samma fart. Kom bara ihåg att spela med pengar du har råd att förlora. Lycka till!


Hajper Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Du aktiverar din bonus vid din första insättning på 100 kr eller mer. Bonus + insättning (200 kr) måste omsättas 1x på betting med ett minimum oddskrav på 1.50 för att ett spel skall räknas mot omsättningskravet.

Vi rekommenderar att läsa igenom "Regler & Villkor" hos Hajper innan du tar del av erbjudandet, då det kan komma att ändras.

HockeySverige

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst