SSK J18 vann mot Flemingsbergs IK

Tuff match slutade med seger för SSK J18 mot Flemingsberg

Det svängde i matchen i J18 Region öst herr mellan SSK J18 och Flemingsberg i Scaniarinken. Bortalaget Flemingsberg hade ledningen i början av andra perioden, med 2-0, men SSK J18 vände matchen och vann till slut med 4-3 (0-2, 1-0, 3-1).

Erik Söderman blev matchhjälte med sitt avgörande 4-3-mål med bara 47 sekunder kvar av matchen.

Flemingsberg tog ledningen efter 8.27, genom Sebastian Dahlqvist på pass av Tsimafej Tuzin och Arturs Kohs.

Flemingsberg ökade också ledningen till 0-2 efter 10.02, genom Arvid Johansson assisterad av Sebastian Dahlqvist och Tsimafej Tuzin. Efter 18.19 i andra perioden slog Wille Leijon till, framspelad av Oscar Jonsson och Alve Lundström och reducerade åt SSK J18. 1.41 in i tredje perioden nätade SSK J18:s Calle Holmberg på pass av Axel Frylén och reducerade.

Efter 5.59 slog Ludvig Söderberg till på pass av Gustav Lexell och Hugo Wennberg och kvitterade för SSK J18.

SSK J18 tog ledningen med 47 sekunder kvar att spela genom Erik Söderman framspelad av Charlie Zetterqvist och Dante Werner. Därmed hade SSK J18 vänt matchen.

SSK J18 har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Flemingsberg har en vinst och fyra förluster. Det här var SSK J18:s fjärde uddamålsseger den här säsongen.

Med fyra omgångar kvar är SSK J18 på sjätte plats i tabellen, och Flemingsberg är på elfte plats.

I nästa omgång har SSK J18 Huddinge borta i Björkängshallen, torsdag 1 december 19.30.

TV: Torontos hyllning till Salming