SSK J18 vann mot AIK

Storseger för SSK J18 hemma mot AIK

SSK J18 hade en riktig målfest när man besegrade AIK hemma i Scaniarinken i J18 Region öst herr. SSK J18 vann med hela 8-1 (2-0, 4-1, 2-0).

Det var andra raka segern för SSK J18, efter 5-2 mot Lidingö i premiären.

I början av matchen var SSK J18 starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Calle Holmberg och Charlie Zetterqvist. Och det var bara början. SSK J18 hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 5.38 genom Kim Elfving, och gick upp till 4-0 innan AIK svarade.

Innan perioden var över hade SSK J18 ryckt åt sig ledningen med 6-1. SSK J18 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-1. Målen i sista perioden gjordes av Charlie Zetterqvist och Calle Holmberg.

Lucas Löfström gjorde ett mål för SSK J18 och totalt fyra poäng, Oscar Jonsson stod för ett mål och tre assists, Charlie Zetterqvist gjorde tre mål och spelade dessutom fram till ett mål och Calle Holmberg gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Söndag 2 oktober möter SSK J18 Djurgården borta 17.00 och AIK möter Almtuna borta 17.15.