HV 71 vann mot Örebro Hockey

HV 71 vann mot Örebro Hockey – trots underläge

Efter första perioden var Örebro Hockey i ledningen med 2-0 i Husqvarna Garden. Men HV 71 vände och vann. Till slut blev det 5-3 (0-2, 2-1, 3-0) i matchen i J20 Nationell Top 10 herr.

I början av matchen var Örebro Hockey starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i slutet av perioden av Gustav Karlsson och Olle Fagerström. Örebro Hockey ökade ledningen till 0-3 genom Filip Nyberg efter 9.18 i andra perioden.

HV 71 reducerade dock till både 1-3 och 2-3 genom Erik Påhlsson och William Ahlrik, det sista med 02.13 kvar att spela. HV 71 gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 2-3 till ledning med 5-3 på bara 1. 11.

För HV 71 gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Örebro Hockey är på fjärde plats.

Lördag 26 februari spelar HV 71 hemma mot VIK Hockey J20 14.00 och Örebro Hockey mot LHC J20 borta 14.30 i Stångebro Ishall.