Örebro Hockey vann mot Malmö

Oscar Sohrner tvåmålsskytt för Örebro Hockey i segern mot Malmö

Örebro Hockey vann mötet med Malmö hemma med 6-4 (2-1, 2-2, 2-1) på lördagen i J20 Nationell södra herr.

Första perioden var jämn. Malmö inledde bäst och tog ledningen genom Vincent Reimer efter 11.00, men Örebro Hockey kvitterade genom Elias Pettersson. Och Örebro Hockey hann också ta ledningen, genom Oscar Sohrner. Efter 5.22 i andra perioden slog Wiggo Weinö till, på pass av Tim Lindfors och Isak Ask och kvitterade för Malmö.

Örebro Hockeys Kalle Carlsson gjorde 3-2 efter 6.32 framspelad av Adam Hofbauer och Olle Fagerström.

Efter 14.27 nätade Gustav Karlsson, på pass av Hannes Wenell och Filip Nyberg och ökade ledningen för Örebro Hockey.

Malmö reducerade till 4-3 alldeles i slutsekunderna av perioden på nytt genom Vincent Reimer framspelad av Marcus Broberg.

3.32 in i tredje perioden slog Malmös Vincent Reimer till ännu en gång framspelad av Erik Andersson och kvitterade för Malmö.

10.03 in i perioden nätade Örebro Hockeys Oscar Sohrner åter igen på pass av Kalle Carlsson och Tim Almgren och gav Örebro Hockey ledningen.

Efter 17.15 slog Filip Nyberg till framspelad av Max Lidström och Hannes Wenell och ökade ledningen för Örebro Hockey. 6-4-målet blev matchens sista.

Vincent Reimer gjorde tre mål för Malmö. Dessutom att Örebro Hockeys Kalle Carlsson stod för tre poäng, varav ett mål.

Det här betyder att Örebro Hockey nu ligger på andra plats i tabellen, och Malmö är på sjunde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 21 november. Då möter Örebro Hockey Karlskrona i Behrn Arena 12.00. Malmö tar sig an Färjestad borta 13.45.