Köping Hockey vann mot Kumla

Missat kval för Köping Hockey trots seger mot Kumla

Trots seger, 3-2 (0-0, 0-2, 3-0), på hemmaplan i HockeyEttan västra mot Kumla står det klart att Köping Hockey missar kvalet. Det blev klart på söndagen.

Segermålet för Köping Hockey stod Edvin Johansson för 17.52 in i tredje perioden.

Första perioden blev mållös. I andra perioden var Kumla starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Eric Karlsson och Victor Cubars. Det sista målet kom med sex sekunder kvar av perioden. Köping Hockey gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 0-2 till ledning med 3-2. Köping Hockeys mål gjordes av Lucas Lagerstedt, Lucas Lagerstedt på nytt och Edvin Johansson. Det sista målet kom med 02.08 kvar av matchen.

Lucas Lagerstedt gjorde två mål för Köping Hockey och spelade dessutom fram till ett mål.

Med tre omgångar kvar är Köping Hockey på nionde plats i tabellen, och Kumla är på tionde plats.

Köping Hockey möter Nyköping i nästa match hemma onsdag 17 november 19.00. Kumla möter samma dag Surahammar hemma.