Notification

Luleå och Rögle - miljongängets bästa spikar på PP

Den stora bombfesten blev inställd senast, idag ska vi förhoppningsvis få festa loss, och det med besked. En smått magisk pott att spela om, nästan 1.4 miljoner i rullpott. Omsättningen kommer ta rejäl fart och hittar vi rätt så finns det fina utdelningar att hämta precis som vi gjort flertalet rundor med liknande setup. Är det någon gång bomben ska spelas så är det idag.

Att vara med i ett större system är något vi rekommenderar, då ges möjligheten att fånga in udda kombinationer som kan ge rikligt betalt. För inte allt för längesedan var vi minuter ifrån att plocka hem över 2 miljoner en liknande runda, idag ska vi knyta ihop säcken!. Vi i Miljongänget har öppnat upp våra andelsspel för kvällens feta pott, som vanligt finner ni dessa i vårt ombud.

Powerplay kommer kanske lite i skymundan för många idag med tanke på den magiska bomben men det ser trevligt ut även här. Sex stycken SHL-matcher och avslutningsvis två stycken från tyska högstaligan. Låt oss slita in välbetalda treor och åttor denna fina hockeytorsdag, det var längesedan vi var så här peppade inför en hockeykväll. Observera att spelstopp för bomben och powerplay är klockan 17.59.

Dagens spelförslag byggs runt 2 spikar i mellanfacket, Luleå 53% och Rögle 55%. Dessa lag erbjuder inget särskilt spelvärde var och en för sig men löser vi dessa matcher så "slipper" vi spika något av lagen som kväver en hel del potential (Växjö 75% och Straubing 71%). Den sistnämnda kombinationen kommer spelas hårt som det ser ut nu och då undviker vi gärna att följa samma väg. Det finns bättre spikar än Luleå och Rögle värdemässigt, men de vägarna innehåller högre varians. Vi får tänka på att vi betalar för väldigt många tecken som kan fälla favoriter och då är det onödigt att ta en allt för svår spikkombination. Vore snöpligt att få fall på 2-3 större favoriter och sen missa tåget för vi valt en för svår spikkombination.

Vi kommer dock använda oss av reduceringsverktyget speltjänst och fördela mer av våra satsade pengar på lagen som kan klassas som bättre spikar än de vi valt. Tre gröna utgångar är utsatta och är helt tänkbara spikar men här i spelförslaget ställer vi kravet att minst en av Frölunda 42%, Oskarshamn 39% och Augsburger 36% måste vinna. Vi har nu viktat mot lag vi gillar utan att för den delen behöver välja vilken/vilka av dessa som måste vinna, en räcker.

Vi har än så länge enbart styrt vårt förslag mot favoriter, fortsätter vi i samma anda så är höjden ytterst begränsad. Vi behöver därför göra något åt kupongens tre största favoriter. Vi har placerat ut tre röda utgångar på Växjö, Leksand och Straubing för att sedan ställt kravet att max två av dessa får vinna. Skulle dessa tre vinna i kombination med våra egna spikval samt att vår andra reducering går in så är utdelningen stendöd.

Färdigt spelförslag för 494 kronor.

Låt oss jobba in fina träffar ikväll denna ruskiga torsdag! Miljongängets dagliga poolspelsanalyser finner du på deras hemsida dagensbastaspel.se.

Hockey PÅ TV
onsdag 17 april
19:00 Brynäs - Djurgården Hockeyallsvenskan
01:00 New York Islanders - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs NHL
torsdag 18 april
03:30 Dallas Stars - St Louis Blues NHL
04:00 Arizona Coyotes - Edmonton Oilers NHL
17:30 Finland - Sverige Träningsmatch
19:30 Skellefteå - Frölunda SHL
01:00 Minnesota Wild - Seattle Kraken NHL
fredag 19 april
02:00 Winnipeg Jets - Vancouver Canucks NHL
03:00 Calgary Flames - San Jose Sharks NHL
03:30 Colorado Avalanche - Edmonton Oilers NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Anaheim Ducks NHL
04:30 Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks NHL
17:30 Kärpät - KalPa Liiga
17:30 Finland - Sverige Träningsmatch
19:00 Brynäs - Djurgården Hockeyallsvenskan
lördag 20 april
16:00 Tappara - Pelicans Liiga
20:00 Zürich - Lausanne National League
söndag 21 april
18:30 Djurgården - Brynäs Hockeyallsvenskan
måndag 22 april
17:30 Pelicans - Tappara Liiga
tisdag 23 april
18:00 Sverige - Finland Träningsmatch
19:30 Djurgården - Brynäs Hockeyallsvenskan
onsdag 24 april
17:30 Tappara - Pelicans Liiga
19:00 Sverige - Finland Träningsmatch