Bildbyrån
Speltips Hockey

5 tips som gör dig till proffs på hockeybetting

ANNONS

Sportbetting är en global marknadsplats och förser några människor med intäkter som de kan leva på. Majoriteten av oddsen som placeras inom betting görs dock av amatörer, som kanske inte har så mycket kunskaper som de borde inom området.

Om du är en av de sistnämnda men vill bli som dina förebilder inom betting är denna guide ett sätt att börja på. Här kommer vi gå igenom vårt bud på de bästa tipsen för att lyckas med din betting, framförallt betting på hockey. Så låt oss gå igenom 5 av tipsen som förhoppningsvis förvandlar dig från en amatör till en professionell hockey-better på kort tid.

 

1.      Håll dig uppdaterad under spelen

Det viktigaste för att göra din hobbykarriär till en guldgruva är att hålla dig fokuserad på matcherna och främst: hålla dig uppdaterad. Precis som du hänger med på börsen när du investerar i aktier måste du alltså också hålla dig uppdaterad om allt som sker inom hockeyvärlden för att tjäna pengar på dina insatser. Annars kommer du inte riktigt någon vart.

Nu när SHL-säsongen är i full gång finns det en uppsjö av matcher och speltips att följa med i. Håll dig uppdaterad på speltips idag SHL för att alltid vara på säkra sidan. Givetvis svänger resultaten en hel del och det är omöjligt att förutspå en match korrekt hela tiden. Men det hjälper att hålla sig ajour på lagens och spelarnas prestation.

 

2.      Fokusera på oddsen och jämför dem

När det kommer till betting är oddsen också extremt viktiga. Det hjälper inte att endast läsa de senaste hockeynyheterna och/eller vara insatt i spelarnas bedrifter. Det är ju inte du som sätter oddsen. Oddsen bestäms av spelbolagen och dess bookmakers och det är detta dina eventuella vinster kommer baseras på. Fråga vilken professionell better som helst, hen kommer förmodligen betta på ett annat lag än han eller hon tror kommer vinna. Detta eftersom rätt odds genererar större och mer långsiktiga vinster. Man tjänar trots allt mest pengar genom att hålla ögonen öppna för de resultat som är undervärderade av oddsidorna.

Sedan är det viktigt att jämföra oddsen mellan de olika spelsidorna som finns tillgängliga. Bara för att du cirkulerar mest inne på en specifik hemsida för odds betyder det inte att deras bookmakers erbjuder de bästa oddsen. Om du verkligen vill lyckas med din hockeybetting och inte bara njuta av underhållningen som medföljer är detta ett obligatoriskt steg.

 

3.      Basera inte dina val på personliga preferenser

Många amatörbetters väljer tyvärr att blanda in sina egna känslor och personliga åsikter när de spelar på odds. När det kommer till betting är det viktigt att inte basera sina val på emotionella eller personliga åsikter, men snarare göra en objektiv bedömning av det resultat man tror är mest troligt. Det vill säga att du inte bara kan satsa på din favorithockeyspelare eller bara på svenska lag.

Förutom att det är dumt för dina potentiella vinster, anammar bookmakers det också. Som ett resultat av detta kan oddsen förändras eftersom de återspeglar populariteten av spelarnas åsikter, och därmed ignorera den verkliga chansen för ett resultat. Fråga dig själv varför du spelar på odds och lev efter det. Du vill vinna pengar. Annars hade det räckt med att streama kamperna från soffan.

 

4.      För ett protokoll över dina vinster respektive förluster

Att föra ett protokoll där man skriver ner sina vinster respektive förluster är inte obligatoriskt för att lyckas med sin nya karriär inom hockeybetting. Däremot ökar det självmedvetenheten och kan göra dina spel mer fördelaktiga. Plocka fram ett anteckningsblock eller skapa ett dokument på din dator. Följ spelscheman online och notera hur matcherna slutat och vilka beslut du fattade under dem. För protokoll över hur mycket du tjänat och hur mycket du förlorat. På så sätt kommer du inte förbättra dina bettingstrategier, men du får även en överblick över hur mycket pengar du faktiskt spelat för.

 

5.      Acceptera dina förluster och fortsätt kämpa

Oavsett hur skicklig du blir en dag och hur mycket pengar du drömmer om att tjäna kommer du utan tvekan förlora några gånger. Vad som gör professionella betters professionella är det faktum att de inte ger upp bara för att de satsat “fel” några gånger. Övning ger färdighet, och detta gäller även inom världen för spel på odds. Ju oftare du bettar desto mer kommer du lära dig och desto skickligare kommer du bli. Vill du lyckas med din nya bettingkarriär och leva på inkomstflödet kräver det att du håller på under en längre period. Ingen blir proffs på en dag, oavsett vad det gäller.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 14 april
18:30 Skellefteå - Frölunda SHL
19:00 St Louis Blues - Seattle Kraken NHL
21:30 Vegas Golden Knights - Colorado Avalanche NHL
00:00 Chicago Blackhawks - Carolina Hurricanes NHL
måndag 15 april
02:00 Calgary Flames - Arizona Coyotes NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Nashville Predators NHL
01:00 Washington Capitals - Boston Bruins NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Buffalo Sabres NHL
01:00 Detroit Red Wings - Montreal Canadiens NHL
01:00 New Jersey Devils - New York Islanders NHL
01:30 New York Rangers - Ottawa Senators NHL
tisdag 16 april
03:30 Los Angeles Kings - Minnesota Wild NHL
03:30 Edmonton Oilers - San Jose Sharks NHL
19:30 Frölunda - Skellefteå SHL
01:00 Montreal Canadiens - Detroit Red Wings NHL
01:00 Boston Bruins - Ottawa Senators NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Washington Capitals NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes NHL
01:30 Florida Panthers - Toronto Maple Leafs NHL
onsdag 17 april
02:00 Winnipeg Jets - Seattle Kraken NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Chicago Blackhawks NHL
04:00 Vancouver Canucks - Calgary Flames NHL
19:00 Brynäs - Djurgården Hockeyallsvenskan
01:00 New York Islanders - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs NHL
torsdag 18 april
03:30 Dallas Stars - St Louis Blues NHL
04:00 Arizona Coyotes - Edmonton Oilers NHL
17:30 Finland - Sverige Träningsmatch
01:00 Minnesota Wild - Seattle Kraken NHL
fredag 19 april
02:00 Winnipeg Jets - Vancouver Canucks NHL
03:00 Calgary Flames - San Jose Sharks NHL
03:30 Colorado Avalanche - Edmonton Oilers NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Anaheim Ducks NHL
04:30 Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks NHL
17:30 Kärpät - KalPa Liiga
17:30 Finland - Sverige Träningsmatch
19:00 Brynäs - Djurgården Hockeyallsvenskan
lördag 20 april
16:00 Tappara - Pelicans Liiga
20:00 Zürich - Lausanne National League
söndag 21 april
18:30 Djurgården - Brynäs Hockeyallsvenskan
måndag 22 april
17:30 Pelicans - Tappara Liiga