Nicklas Bäckström hade ett mål och en assist i Washingtons segermatch.

Bäckström segerorganisatör när Washington vände och vann

Washington vände i natt ett 0–2-underläge till seger 4–3 mot Toronto. Detta efter bland annat tre mål på 78 sekunder i den andra perioden, där ett av målen gjordes av lagets svenske stjärncenter Nicklas Bäckström.

Det går fort i hockey.

Fråga bara Washington Capitals, som i natt vände ett 1–2-underläge till en 4–2-ledning inom loppet av 78 sekunder i den andra perioden mot Toronto Maple Leafs. Gästande Leafs gick ifrån till en 2–0-ledning i den första perioden innan svenskbekantingen Jakub Vrána ordnade en reducering i slutskedet av den inledande perioden.

TVÅ POÄNG AV BÄCKSTRÖM

I den andra perioden gick det sedan fort.

Först kvitterade Jevgenij Kuznetsov matchen med sitt tredje mål för säsongen, innan Nicklas Bäckström bara elva sekunder senare kunde skjuta in 3–2-pucken till Capitals. 67 sekunder senare var Bäckström inblandad i John Carlsons 4–2-mål, då han tillsammans med Aleksandr Ovetjkin hade en passningspoäng på Carlsons mål.

Captials vann till slut matchen med 4–3 efter att John Tavares lyckats få in en reducering för Toronto i slutskedet av matchen

Washington Capitals – Toronto Maple Leafs 4–3 (1–2, 3–0, 0–1)