Uffe Bodin
Hej och välkommen att testa nya hockeysverige.se!
ANNONS

Det händer grejer på hockeysverige.se! Inför NHL-draften i Vancouver smög vi ut en betaversion av vår nya sajt. Det blir början på en tid med en hel del nyheter kring sajten…

Ursäkta röran, vi bygger om…
Ja, i alla fall bakom kulisserna. Under förra veckan smyglanserade vi vår nya layout på hockeysverige.se. Har ni inte redan kikat på den kan ni göra det här: https://beta.hockeysverige.se/

Allt är inte riktigt klart än, men inom kort kommer sajten att byta skepnad helt och hållet. Innan dess vill vi hemskt gärna ha in era åsikter, kära läsare. Vad tycker ni om layouten? Fungerar sidan bra att navigera sig igenom? Och saknar ni något?

Ni kan enkelt lämna feedback via popup-fliken som kommer upp när ni besöker vår beta-sajt.

Vi hoppas under alla omständigheter att ni gillar uppfräschningen av sajten lika mycket som vi gör. Den symboliserar nämligen ett nytt steg som hockeysverige.se och hela Everysport Media Group är på väg att ta. Men mer om det längre ned. Först en liten historisk tillbakablick för att se hur långt vi har färdats för att komma hit.

För min del startade det 2005. Det var året jag fick kontakt med Jante Abrahamsson. Tillsammans med Robert Pettersson hade han skapat en sajt vid namn hockeycentralen.com. Det var där jag började skriva om NHL-hockey när lockouten som stekte hela säsongen 2004/05 var över.

FRÄSCHADE UPP SAJTEN 2014

2006 tog vi steget från gerillasajt till att få en mer respektabel kostym när Johan Ejermark bjöd in oss i Everysport-familjen och vi blev hockeysverige.se. Det var en flytt som inte bara gav oss förutsättningar att leva på hockeyjournalistiken, den såg också till att vi fick möjligheter att täcka stora matcher och evenemang. Det är rätt surrealistiskt att påminna sig själv om att vi har existerat i mer än 13 år nu, men här är vi…

Inför OS i Sotji 2014 genomgick vi för första gången en rejäl uppfräschning genom att övergå till den layout de flesta av er lärt känna oss för. Men nu, drygt fem år senare, är det hög tid att vi moderniserar oss igen.

2019 har varit hockeysverige.se:s hittills mest framgångsrika år. Vi har fler läsare än någonsin tidigare och flera spännande satsningar på gång. Inte minst vad gäller rörligt material. Därför är det också naturligt att vi får ny skrud. Framför allt för att bättre möta era behov som läsare och göra det enklare att hitta det ni söker.

Så ta nu gärna möjligheten att säga vad Du tycker om den nya sajten. Lämna feedback på positiva och negativa saker som du upplever med den så ska vi jobba för att eftersträva perfektion innan det är dags att sjösätta den på allvar.

Mer spännande nyheter om sajten kommer inom kort. Håll till godo…

Tack för ordet!
/Uffe

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 17 april
19:00 Brynäs - Djurgården Hockeyallsvenskan
01:00 New York Islanders - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs NHL
torsdag 18 april
03:30 Dallas Stars - St Louis Blues NHL
04:00 Arizona Coyotes - Edmonton Oilers NHL
17:30 Finland - Sverige Träningsmatch
19:30 Skellefteå - Frölunda SHL
01:00 Minnesota Wild - Seattle Kraken NHL
fredag 19 april
02:00 Winnipeg Jets - Vancouver Canucks NHL
03:00 Calgary Flames - San Jose Sharks NHL
03:30 Colorado Avalanche - Edmonton Oilers NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Anaheim Ducks NHL
04:30 Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks NHL
17:30 Kärpät - KalPa Liiga
17:30 Finland - Sverige Träningsmatch
19:00 Brynäs - Djurgården Hockeyallsvenskan
lördag 20 april
16:00 Tappara - Pelicans Liiga
20:00 Zürich - Lausanne National League
söndag 21 april
18:30 Djurgården - Brynäs Hockeyallsvenskan
måndag 22 april
17:30 Pelicans - Tappara Liiga
tisdag 23 april
18:00 Sverige - Finland Träningsmatch
19:30 Djurgården - Brynäs Hockeyallsvenskan
onsdag 24 april
17:30 Tappara - Pelicans Liiga
19:00 Sverige - Finland Träningsmatch