RALEIGH, NC – FEBRUARY 17: Colorado Avalanche Defenceman Nikita Zadorov (16) passes the puck up ice in a regular season NHL Eishockey Herren USA game between the Colorado Avalanche and the Carolina Hurricanes at the PNC Arena on February 17, 2017. Colorado defeated Carolina 2 – 1 in OT. (Photo by Greg Thompson/Icon Sportswire) NHL: FEB 17 Avalanche at Hurricanes PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxONLY Icon1721873 Raleigh NC February 17 Colorado Avalanche defenceman Nikita Zadorov 16 Pass The Puck Up Ice in A Regular Season NHL Ice hockey men USA Game between The Colorado Avalanche and The Carolina Hurricanes AT The PNC Arena ON February 17 2017 Colorado defeated Carolina 2 1 in OT Photo by Greg Thompson Icon Sports Wire NHL Feb 17 Avalanche AT Hurricanes PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxONLY Icon1721873 …
Nyheter

Kan lämna NHL för KHL om han inte får som han vill

ANNONS

Nikita Zadorov valdes som nummer 16 i draften 2013 av Buffalo och trejdades till Colorado 2015 i trejden som tog Ryan O’Reilly till Buffalo.
Under sina tre NHL-säsonger har den ryske backen emellertid inte riktigt hunnit blomma ut till någon storback och det kan innebära vissa komplikationer när han ska förhandla fram ett nytt kontrakt.

Än så länge har Zadorov och Colorado inte lyckats enas om något nytt sådant och nu börjar Zadorov-lägret nämna KHL.
– Vi har lämnat vårat kontraktsförslag till klubben. Det är en normal process av det nya avtalet. Om vi och Colorado inte kan kommer överens, då kommer vi diskutera en möjlighet att återvända till KHL, säger agenten Aleksandr Tyzjnych till ryska nyhetsbyrån Tass.

22-årige Zadorov sköt tio assist på 56 mållösa matcher för Colorado under den gångna säsongen efter att ha spenderat större delen av säsongen innan i AHL.
CSKA har äger hans KHL-rättigheter. Han lämnade CSKA:s organisation 2012 för juniorspel i Kanada.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL