Colin Wilson.
Nyheter

Nashville kan få ny boost i natt – forwarden nära comeback

ANNONS

Som om två raka segrar inte vore bra nog… Nu kan Nashville Predators få ytterligare en boost i nattens femte Stanley Cup-final. Skadade forwarden Colin Wilson är när en comeback.
– Han är en kille som kan göra skillnad, säger Filip Forsberg till nhl.com.

Både Pittsburgh Penguins och Nashville Predators gick in i Stanley Cup-finalen med en del tunga avbräck. Penguins har tvingats klara sig utan sin toppback Kris Letang hela slutspelet medan Predators förlorade sin förstacenter Ryan Johansen under konferensfinalen mot Anaheim Ducks.

Inför nattens femte finalmatch kan Nashville dock få en förstärkning. Detta i form av forwarden Colin Wilson. Amerikanen missade första rundan mot Chicago Blackhawks på grund av en underkroppsskada och har inte varit ombytt i någon av finalmatcherna.

GJORDE 35 POÄNG I GRUNDSERIEN

I går tränade han dock i en fjärdekedja tillsammans med Frédérick Gaudreau medan Harry Zolnierczyk och P-A Parenteau turades om att spela på den andra kanten. Om allt går vägen finns Wilson på isen i Pittsburgh i natt.
– Han är en av de där killarna som verkligen kan bidra med mycket, säger Filip Forsberg till nhl.com om lagkamraten.
– Han är en väldigt hårt jobbande kille med mycket skicklighet och även kan bidra med fysiskt spel. Så han är verkligen en av killarna som kan göra skillnad.

Wilson gjorde tolv mål och 35 poäng på 70 matcher i grundserien och har fyra poäng (2+2) på de tolv matcher han har spelat i slutspelet.

Den här artikeln handlar om: