Kirill Kaprizov.
Nyheter

Tror inte på de Wilda ryktena: ”Vi har inte blivit medvetna om någonting”

ANNONS

Han har setts som en viktig bricka i byggandet av Minnesota Wilds framtid. På senare tid har ryktena börjat gå att Kirill Kaprizov ska skriva på ett långtidskontrakt med CSKA Moskva.
— Vi har inte blivit medvetna om någonting, säger dock Wilds general manager Chuck Fletcher till Star Tribune.

Minnesota valde Kirill Kaprizov så långt ner som i den femte rundan av 2015 års draft, men trots det har den ryske talangen setts som en viktig pusselbit i framtidens Minnesota Wild. 20-åringen gjorde 20 mål och 22 assist senaste säsongen för Salavat och var lagkapten för det ryska laget i vinterns JVM där han gjorde nio mål på sju matcher och vann både skyttte- och poängligan. Dessutom har han hunnit med att a-landslagsdebutera med tre matcher, och lika många mål, i Euro Hockey Tour.

Nästa säsong ska Kaprizov representera CSKA Moskva och på senare tid har det börjat gå rykten om att han ska skriva på ett längre kontrakt med den ryska storklubben. Detta är dock inget Minnesota Wilds general manager Chuck Fletcher tror på.
— Vi har varit i kontakt med hans agent under de senaste veckorna och vi har inte blivit medvetna om någonting, säger han till Star Tribune och fortsätter:
— Vi arbetar under antagandet att han har ett år kvar, han kommer att spela för CSKA. Han är en fantastisk spelare och jag tror att han är redo att gå in och vara en bra hockeyspelare för oss ett år från nu. Det är vår förväntan och vårt hopp. Vi har inte fått något meddelande om någonting annat.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM