Dylan Strome håller upp ‘sin’ klubba i luften.
OHL

VIDEO: Superlöftet snor motståndarens klubba – och gör mål

ANNONS

Arizonadraftade Dylan Strome är en av ishockeyvärldens riktigt stora talanger. Han valdes som nummer tre 2015 och har sprutat in poäng i OHL-laget Erie Otters. Den här säsongen har han gjort 15 mål och spelat fram till 32 på bara 20 matcher.

Ett av de där 15 målen är lite speciellt. I natt slog han nämligen till i mötet med London Knights på ett minst sagt udda sätt. Efter att ha tappat klubban i en duell åkte han nämligen fram och plockade upp motståndarbacken Brandon Crowleys klubba – och gjorde förstås mål.

Strome firade genom att sträcka upp den stulna klubban i luften, och tvingades sedan åka fram och lämna tillbaka Crowleys ägodel.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL