San José

Skräckscenen – här får stjärnbacken slagskottet rakt i ansiktet

ANNONS

Otäcka scener utspelade sig i SAP Center i San José i natt. I hemmalaget Sharks 2–0-seger mot Philadelphia Flyers drabbades World Cup-backen Marc-Edouard Vlasic av en otäck olycka när han i matchens slutminut fick ett rykande hårt slagskott från Shayne Gostisbehere rakt i ansiktet.

Vlasic lång kvar på isen en stund innan han blödande hjälptes av isen. Efteråt var coachen Peter DeBoer inte riktigt säker på sin viktige backs status, men indikerade att det inte ”var så illa som det såg ut”.
– De första rapporterna säger att det inte är så illa, så det är bra, säger DeBoer till CSN Bay Area och tillägger att han inte räknar med Vlasic på isen i när match mot Los Angeles Kings.

I 2–0-segern höll Sharks reservkeeper Aaron Dell sin första NHL-nolla genom att stoppa 21 skott. Patrick Marleau och Justin Braun gjorde målen för förra säsongens Stanley Cup-finalist, som har segrar i åtta av de nio senaste matcherna.

San José – Philadelphia 2–0 (1–0, 0-0‚ 1–0)
San José: Patrick Marleau (10), Justin Braun (2).

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL