SÅGADES. Benoit Pouliot fick skit av coachen Todd McLellan efter alla sina utvisningar – och blev bänkad i två perioder.
Nyheter

Sågas av coachen: ”Vill inte vara ute och täcka skott på grund av hans dumma utvisningar”

ANNONS

Edmonton Oilers forward Benoit Pouliot må ha gjort två mål på säsongens tre första matcher. Men det innebär inte att han är populär hos coachen Todd McLellan just nu.

Efter att ha tagit flera utvisningar i helgens möte med Calgary Flames och ytterligare två i den första perioden av nattens 2–6-förlust fick Pouliot se sin istid krympa rejält. Veteranen, som skrev ett femårskontrakt värt 20 miljoner dollar med Oilers 2014, bänkades under resten av matchen och fick även finna sig i att bli sågad av coachen Todd McLellan efteråt.
– Han tog tre utvisningar på 15 minuter i Calgary och två på ungefär tolv minuter i kväll, konstaterade McLellan efter matchen.
– Om jag dödar utvisningar vill jag inte vara därute och täcka skott på grund av hans dumma utvisningar hela tiden. Så då kan han sitta och titta, rätt och slätt.

McLellan sade också att Pouliots uppträdande är ett av problemen som Oilers måste ta itu med om organisationen ska gå framåt.
– Vi har några fundamentala grejer som vi måste fixa som organisation och dumhet är en av dem.

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM