160824 Ršgles Bryan Lerg jublar under trŠningsmatchen i Ishockey mellan Ršgle och AIK den 24 august i Tyringe. Foto: Avdo Bilkanovic / BILDBYRN / COP 115 …

Tunga Rögle-förvärvet glänste mot AIK

En rivstart i andra perioden gav Rögle segern när man ställdes mot AIK i Tyringe på onsdagskvällen.
Efter den mållösa första perioden sköt Filip Karlsson och Daniel Sylwander fram Rögle till en 2-0-ledning redan två minuter in på perioden. Det tog inte mer än bara några sekunder mellan de båda målen.

Daniel Olsson Trkulja reducerade ganska snabbt därpå innan Bryan Lerg gjorde 3-1 med ett läckert solomål halvvägs in på perioden och såg, åtminstone under de två första perioderna, ut att trivas mycket bra ihop med landsmannen Jack Connolly.
Matchen slutade 4-1. Simon Ryfors, junioren, satte sista målet i tom kasse.

Enda potentiella smolken i bägaren för Rögle var att Patrick Cehlin, som gjorde sin första match för säsongen, tvingades utgå efter en smäll i andra perioden.

Matchen var Rögles andra träningsmatch för säsongen. Den första vann man med 5-1 mot Leksand och nu närmast åker man till Schweiz på ett träningsläger där man kommer att spela matcher mot Rapperswil, Ambrì-Piotta, Kloten, Langnau och La Chaux-de-Fonds.