Jacob Dahlström.
Tingsryds AIF

Tingsryd värvar svenskt från danska ligan

ANNONS

Succélaget Tingsryd värvar en forward, med 164 matcher och 21 poäng i allsvenskan sedan tidigare i karriären. 22-årige Jacob Dahlström är klar för klubben, meddelar sportchefen Tomas Bergstrand för Vxonews.

Dahlström har spelat samtliga sina allsvenska matcher för Södertälje, men lämnade inför den här säsongen klubben efter att ha varit en del av det lag som ramlade ur andradivisionen. Den gångna säsongen tillbringade han i danska Fredrikshavn, där det blev 39 poäng på 45 ligamatcher innan han gick helt poänglös från elva matcher i slutspelet.

Kontraktet sträcker sig över den kommande säsongen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL