Daniel Olsson Trkulja.
Nyheter

Ännu en AIK-profil förlänger: ”Har ännu större potential”

ANNONS

I går kom beskedet att lagkaptenen Christian Sandberg förlänger sitt kontrakt med AIK. Nu blir hans kedjekamrat under slutet av säsongen, Daniel Olsson Trkulja, nästa spelare att sätta pennan till kontraktet.

Det nya kontraktet sträcker sig över kommande säsong:
– Daniel besitter en stor talang och vi vill satsa vidare på honom. Med hårt jobb och bra träning hoppas vi att han kan ta ännu större steg i år och utvecklas till en ledande spelare. Daniel har redan gjort det bra, men vi vet att han har ännu större potential, kommenterar sportchef Anders Gozzi i ett pressmeddelande.

25-åringen är fostrad i AIK, men spelade division 1-hockey med Kallinge-Ronneby under tre säsonger mellan 2011 och 2014 innan han återvände till moderklubben inför förra säsongen. Under de två senaste säsongerna har Olsson Trkulja gjort 26 respektive 30 poäng för AIK. I den allsvenska finalen mot Tingsryd och det efterföljande SHL-kvalet mot Karlskrona stod han för 2+2 på tio matcher.

LÄS ÄVEN:

AIK-ikonen stannar: ”Inspirerad av att vara med och fortsätta den resa vi startat”

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 23 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
16:20 Kanada - Slovakien VM
16:20 Schweiz - Tyskland VM
20:20 USA - Tjeckien VM
20:20 Sverige - Finland VM
fredag 24 maj
02:30 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
söndag 26 maj
02:00 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL