San José

VIDEO: Sådan far, sådan son – här ser Max Domi rött igen

ANNONS

Max Domi beskrivs ofta som raka motsatsen till sin pappa Tie Domi, som är en av de mest utvisade spelarna i NHL-historien. Men den senaste tiden har den mer skickliga sonen visat prov på ett ganska explosivt humör.

I samband med en match mot Anaheim Ducks attackerade rookieforwarden motståndaren Ryan Garbutt sedan denne sänkt Oliver Ekman Larsson med en brysk tackling. För det stängdes han av i en match.

I natt var det dags igen. I Arizona Coyotes 3-1-seger mot San José Sharks blev Domi tacklad av den World Cup-uttagne kanadensiske backen Marc-Edouard Vlásic. Reaktionen lät inte vänta på sig. Domi gjorde sin bästa imitation av pappa Tie och buntade ihop Vlásic, som senare tvingades avbryta matchen på grund av skada.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL