Toronto

PODCAST: Hur lång blir William Nylanders NHL-vistelse?

ANNONS

Det 102:a avsnittet av NHL-timmen kan nu avnjutas i din hörlurar. I dagens avsnitt tittar Linus Hugosson och Uffe Bodin på William Nylanders situation i Toronto Maple Leafs och gör dessutom djupdykningar i Edmonton Oilers och Tampa Bay Lightning.

William Nylander sköt i natt sitt andra NHL-mål på sex matcher när han kvitterade till 3-3 i Toronto Maple Leafs möte med New York Islanders. En match som Toronto sedermera vann efter straffar.

Om Nylander spelar mer än nio matcher för Toronto den här säsongen kommer årets säsong att räknas bort från kontraktet. I det 102:a avsnittet av NHL-timmen diskuterar Linus Hugosson och Uffe Bodin huruvida det blir fler än tre NHL-matcher till för Nylander den här säsongen eller inte.

Dessutom:
* Jimmy Hamrin gästar podcasten och ger en insiktsfull inblick i Edmonton Oilers och deras krångliga säsong.
* Det blir en Tampa Bay-special med en diskussion om Jonathan Drouins beslut att återvända till Lightnings organisation efter sin strejk. Utöver det har Linus intervjuat Anton Strålman och klubbens assisterande tränare Rick Bowness.
* Med anledning av Edmontonbacken Darnell Nurses överfall på San Josés back Roman Polák kommer hämndkulturen i NHL upp på tapeten.
* Linus och Uffe svarar också på ett par lyssnarfrågor som kommit in via NHL-timmens nya Twitterkonto och Facebook-sida.

Lyssna via iTunes >>
Lyssna via Acast >>
Poddens feed >>

Medverkande
Linus Hugosson
Uffe Bodin
Jimmy Hamrin
Anton Strålman
Rick Bowness

Maila NHL-timmen >>
NHL-timmen på Twitter >>
NHL-timmen på Facebook >>

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL