Shawn Matthias.
Toronto

Toronto fortsätter utförsäljningen – skickar forward till Colorado

ANNONS

Trejden som skickade Dion Phaneuf till Ottawa var bara början. Med en vecka kvar till trade deadline gjorde Toronto Maple Leafs på söndagen ytterligare en affär där man släppte en befintlig spelare ur truppen i utbyte för framtid.

Det är  Shawn Matthias, 28, som kom till Toronto som free agent i somras, som skickas till Colorado Avalanche i utbyte för ett fjärdeval i draften i sommar samt forwarden Colin Smith, 22.

Matthias, tidigare i Florida och Vancouver, har sex mål och 17 poäng på 51 matcher den här säsongen. Den tidigare juniorvärldsmästaren med Kanada (2008) har totalt spelat 459 NHL-matcher och noterats för 75 mål och 148 poäng.

Colin Smith valdes av Colorado i sjunde rundan av draften 2012. Han NHL-debuterade i fjol, men har inte spelat i NHL den här säsongen. Kanadensaren har gjort 34 poäng (13+21) på54 AHL-matcher den här säsongen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL
söndag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL