Fredrik Bergvik.
SHL

Moras SHL-målvakt lånas vidare till Hockeyettan

ANNONS

Målvakten Fredrik Bergvik har under säsongen varit utlånad till Mora från Frölunda. Men även där har han haft svårt att få speltid då han har varit klar tvåa bakom Jacob Johansson, som tillhör Linköping. Nu lånas därför Bergvik ut till Tranås i Hockeyettan. Lånet gäller över de tre inledande matcherna i den stundande Allettan för Tranås.
– Vi är oerhört glada över att kunna låna Fredrik under dessa matcher. Dessutom är Mora mycket tacksamma för att Fredrik får möjlighet till mer speltid, säger Tranås sportchef Stefan Fransson på klubbens hemsida.

20-årige Bergvik har spelat fem av Moras 31 matcher den här säsongen, och har en räddningsprocent på 84,9.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL