Trevor Daley.
Pittsburgh

Backen bad om trejden från Chicago: ”Jag har mer att ge”

ANNONS

Nattens trejd där Trevor Daley gick från Chicago till Pittsburgh i utbyte mot backkollegan Rob Scuderi var den första trejden med NHL-spelare involverade på hela säsongen. Och den kanske inte heller hade blivit av, om det inte vore för en av de inblandade spelarnas missnöje.

Det var Trevor Daley som enligt Pens Inside Scoop bad Chicago att byta bort honom, uppenbart missnöjd med sin situation i mästarklubben. Han kom till klubben inför säsongen som en del av Patrick Sharp-trejden, och det talades om honom som en möjlig ersättare för Johnny Oduya i Chicagos topp 4. Så har det inte blivit, utan han har istället fått se sin istid sjunka från de 22.53 han snittade förra året i Dallas till 14.46 i år.
– Jag har mer att ge än vad de tilllät mig göra, säger Daley till Pens Inside Scoop.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM