World Cup 2016

PODCAST: Han kan bli skrällen i den svenska World Cup-truppen

ANNONS

Inte Robin Lehner, inte Eddie Läck och inte Jhonas Enroth. I stället är det Anders Nilsson som ser ut att ha blivit den andra svenska förstamålvakten i NHL efter Henrik Lundqvist. I det 86:e avsnittet av NHL-timmen diskuterar Linus Hugosson och Uffe Bodin Nilssons häftiga resa till förstaspaden i Edmonton.

Det är bara några månader kvar innan Rickard Grönborg ska nominera de 16 första spelarna till den svenska World Cup-truppen. Ett intressant diskussionsämne har varit vilka målvakter som ska plockas in för att backa upp Henrik Lundqvist i turneringen. Namn som Robin Lehner, Eddie Läck och Jhonas Enroth har stötts och blötts, men nu är det i stället en annan svensk keeper som har profilerat sig som det stora namnet vid sidan av Lundqvist. Edmonton Oilers Anders Nilsson.

I det 86:e avsnittet av podcasten NHL-timmen tittar Linus Hugosson och Uffe Bodin närmare på norrbottningens fina säsong i Edmonton.

Dessutom:
* I kölvattnet efter Patrick O’Sullivans gripande text på The Player’s Tribune pratar Linus och Uffe om föräldrahetsen inom idrotten och framför allt ishockeyn.
* Avlidne före detta NHL-backen Steve Montadors familj har stämt NHL, men har de verkligen tillräckligt på fötterna för att vinna i en domstol?
* Pascal Dupuis och Keith Ballard tvingas avbryta sina karriärer i förtid.
* Jonatan Lindquist gästar podcasten och går loss på Nashvilles forward James Neal och hans filmningar.
*  Missa heller inte chansen att vara med och tävla om det nya frågesportsspelet You Crash the Game!

Detta och mycket mer i det 86:e avsnittet av NHL-timmen!
Lyssna via Itunes >>
Lyssna via Acast >>

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM