Cam Ward.
Nyheter

Chaufförens oväntade råd hjälpte Carolinamålvakten till nollan

ANNONS

Att målvakter är märkliga är ingenting nytt. Men att ta till sig av råd från en Uber-chaufför inför en match är kanske att ta det ett steg för långt. Det tyckte inte Carolina Hurricanes Cam Ward, som lyssnade på vad chauffören som körde honom till onsdagens match mot Colorado Avalanche hade att säga om hur man ska angripa målvaktspositionen.
– Vet ni vad, det var en rolig dag. Jag tog faktiskt en Uber med min målvaktstränare. Föraren frågade oss vad vi jobbar med. Jag sa att jag står i mål för Hurricanes. Hans teori om målvaktspositionen var att man skulle ”skydda borgen”, och jag tyckte det var riktigt roligt. Så jag skrattade åt det och gick in i matchen som att jag skulle skydda målet. Jag ska skydda borgen som om den är min, säger Ward till SiriusXM NHL Network.

Rådet verkar ha funkat, då Ward höll nollan när Carolina vann på övertid. I matchens slutskede räddade han också borgen från att penetreras av en fientlig puck med en av NHL-säsongens svettigaste räddningar så här långt.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL