Oscar Lindberg.
Nyheter

Efter succéveckan – nu prisas Oscar Lindberg av NHL

ANNONS

Oscar Lindbergs osannolika första vecka i NHL har gett eko. Efter att ha skjutit fyra mål på säsongens tre första matcher med New York Rangers prisades den tidigare Skellefteåcentern av NHL på måndagen.

23-åringen har utsetts till veckans andra stjärna efter att ha gjort mål i säsongspremiären mot Chicago blev han även målskytt i mötet med Columbus. Lindbergs succé kulminerade med att han blev tvåmålsskytt i returmötet med Columbus.

Veckans första stjärna går till Detroit Red Wings forward Justin Abdelkader, som firat stora framgångar i en kedja med Henrik Zetterberg och rookien Dylan Larkin. På två matcher har han skjutit fyra mål och stått för en assist. Tre av målen kom i Red Wings 4-0-seger mot Toronto Maple Leafs.

Veckans tredje stjärna är Arizona Coyotes målvakt Mike Smith. Han stoppade 67 av 69 skott när Coyotes besegrade Los Angeles och Pittsburgh i säsongens två första matcher.

Den här artikeln handlar om: