Asplöven.
Nyheter

Asplöven avfärdade långväga gästerna enkelt

ANNONS

IK Panterns besök i Haparanda, på vad man får anta är deras längsta bortaresa i seriesammanhang någonsin, blev ingen rolig historia för nykomlingen. Asplöven kontrollerade händelserna från start till mål, och vann till sist relativt enkelt med 3-1.

Panterns enda mål, kvitteringen till 1-1, fick man till skänks av hemmalagets målvakt Samuel Ward. Efter att han varit ute och snurrat bakom mål och gett bort pucken till Pontus Netterberg så kunde Jakob Karlsson göra sitt första mål för säsongen.

Annars var det Asplöven som var starkast, och när Simon Olsson och Anthon Eriksson gjorde varsitt mål fram till 3-1 i mittperioden kändes saken rätt säker. Mathias Bromé inledde målskyttet för Asplöven i mitten av första perioden. Som allra hetast blev matchen i slutet på den andra perioden, då Anton Blomqvist och Christian Jaros rök ihop i ett regelrätt slagsmål som resulterade i varsitt matchstraff.

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL