PÅ VÄG HEMÅT? Magnus Pääjärvi och David Rundblad är två spelare som sitter på utgående kontrakt och som kan vara på väg att lämna Nordamerika.
Toronto

PODCAST: Här är NHL-svenskarna som kan vara på väg hem

ANNONS

Vilka svenskar stannar i Nordamerika och vilka kan vara på väg hem? I det 65:e avsnittet av NHL-timmen väljer Linus Hugosson och Uffe Bodin att zooma in på ett gäng svenskar som sitter på utgående kontrakt och deras situationer. Blir det en fortsättning i AHL/NHL.

NHL-timmen är tillbaka med sitt 65:e avsnitt, nu med Linus Hugosson och Uffe Bodin bakom spakarna. Bortsett från att kika lite läget i de pågående konferensfinalerna mellan Anaheim och Chicago respektive Tampa Bay och New York Rangers tar duon ett grepp om silly season – och inte minst då vilka svenskar NHL/AHL-spelarna som kan vara på väg hem till Europa efter att inte ha lyckats fullt ut i Nordamerika. Linus och Uffe har riktat in sig på fem heta namn som stötts och blötts.

DESSUTOM:
* Uffe lämnar en slutgiltig rapport från hockey-VM i Prag.
* Mike Babcock i Toronto – vad innebär jättevärvningen för coachernas status i NHL och hur kommer Maple Leafs att påverkas av den här rekryteringen?
* Coachcirkusen går vidare: vilka coacher är hetast nu när Leafs har värvat Babcock och Edmonton Oilers gjort klart med Todd McLellan?
* Och givetvis rundas hela podcasten av med en uttagning av Veckans lag!

Detta och en hel del annat i det 65:e avsnittet av NHL-timmen!

Lyssna via iTunes >>

Lyssna via acast >>

Den här artikeln handlar om: