Madelene Hall.
SDHL 1

Leksands storseger – 9-0 i Riksserien

ANNONS

Leksand hade inga som helst problem att i Riksserien besegra tabelljumbon Sundsvall på bortaplan. Inför endast 37 betalande åskådare vann till slut Leksand med 9-0. Cecilia Östberg, Madelene Hall och Linn Peterson gjorde två mål var. Bortalaget valde att vila förstamålvakten Denise Reuterström och i stället fick Lina Eriksson, 17, chansen mellan stolparna. Eriksson häll nollan, men då hör det också till saken att Leksand vann skotten med 58-11.

Leksand ligger kvar på en tredjeplats med två poäng upp till tvåan AIK som har en match mindre spelad. Sundsvall ligger kvar på sista plats med endast tre inspelade poäng på hela säsongen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL