Kane, Phaneuf, Fransson och Kennedy kan få nya klubbadresser.
Nyheter

Här är de senaste trejdryktena från NHL

ANNONS

Trade Deadline närmar sig med stormsteg. NHL-klubbarna har mindre än en månad på sig att förstärka laget inför slutspelet. Detsamma gäller för de redan avhängda bottenlagen som naturligtvis vill göra sig av med spelare vars kontrakt går ut i sommar för att få någon form av ersättning tillbaka.

De största namnen på marknaden som genererar intresse runt om i ligan är Toronto-kaptenen Dion Phaneuf och långtidsskadade Winnipeg-spelaren Evander Kane. Enligt Bruce Garrioch på Ottawa Sun har Los Angeles Kings, Dallas Stars och Anaheim Ducks hört sig för om Phaneuf, som har sex år kvar på ett massivt kontrakt med en lönetaksträff på sju miljoner dollar.

FLERA LAG VILL FÖRSTÄRKA BACKSIDAN
Det är vida känt att Kings och Ducks är i jakt på en back. Kings har som bekant ryssen Vjatjeslav Voinov avstängd och ligger för närvarande utanför en slutspelsplats. Ducks vill genomföra en uppgradering på sina fyra främsta backar och har tidigare visat intresse för Buffalos jätteback Tyler Myers. Dallas är på jakt efter en slutspelsplats och trots John Klingbergs framfart behöver man ytterligare förstärkningar på backsidan. Phaneuf skulle vara ett välkommet inslag på Stars tunna blålinje.

För att fortsätta på backtemat uppges tidigare Brynäs-spelaren Cody Franson vara på väg ut genom dörren. Torontos general manager Dave Nonis ska ha varit på plats för att scouta Nashvilles match mot Anaheim i söndags. Även Daniel Winnik och Mike Santorelli kan vara av intresse för Nashville, rapporterar Toronto Sun.

”KANETROVERSEN” TILL TROTS, EVANDER SAKNAR INTE INTRESSE
Evander Kanes framtid i Winnipeg ser inte speciellt ljus ut. Han tog nyligen beslutet att lägga sig på operationsbordet efter en minst sagt kontroversiell situation i samband med Jets match mot Vancouver Canucks. De flesta experterna är överens om att hans dagar i Winnipeg är räknade, men en övergång kan dröja tills sommaren då Kane misstänks vara borta 4-6 månader efter sin axeloperation. New York Islanders, New Jersey Devils, Edmonton Oilers, Philadelphia Flyers, Ottawa Senators och Montréal Canadiens nämns som potentiella destinationer för en trejd i sommar.

Sist men inte minst försöker Doug Wilson, GM i San Jose Sharks, göra sig av med Tyler Kennedy. Den 28-årige forwarden har spenderat den största delen av sin karriär i Pittsburgh och hade sin bästa säsong 10/11 när han för första och hittills enda gången i sin karriär producerade 21 mål och 45 poäng. I Kalifornien har Kennedy inte fått spelet att stämma lika bra, så till den grad att han fått sitta på läktaren ett flertal matcher. Han väntas bli trejdad innan Trade Deadline sätter stopp för övergångar 2 mars, enligt CSN Bay Area.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 17 april
19:00 Brynäs - Djurgården Hockeyallsvenskan
01:00 New York Islanders - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs NHL
torsdag 18 april
03:30 Dallas Stars - St Louis Blues NHL
04:00 Arizona Coyotes - Edmonton Oilers NHL
17:30 Finland - Sverige Träningsmatch
19:30 Skellefteå - Frölunda SHL
01:00 Minnesota Wild - Seattle Kraken NHL
fredag 19 april
02:00 Winnipeg Jets - Vancouver Canucks NHL
03:00 Calgary Flames - San Jose Sharks NHL
03:30 Colorado Avalanche - Edmonton Oilers NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Anaheim Ducks NHL
04:30 Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks NHL
17:30 Kärpät - KalPa Liiga
17:30 Finland - Sverige Träningsmatch
19:00 Brynäs - Djurgården Hockeyallsvenskan
lördag 20 april
16:00 Tappara - Pelicans Liiga
20:00 Zürich - Lausanne National League
söndag 21 april
18:30 Djurgården - Brynäs Hockeyallsvenskan
måndag 22 april
17:30 Pelicans - Tappara Liiga
tisdag 23 april
18:00 Sverige - Finland Träningsmatch
19:30 Djurgården - Brynäs Hockeyallsvenskan
onsdag 24 april
17:30 Tappara - Pelicans Liiga
19:00 Sverige - Finland Träningsmatch