Viktor Arvidsson.
Nyheter

Viktor Arvidssons fina månad – prisad i AHL

ANNONS

Den tidigare skellefteåforwarden Viktor Arvidsson upplevde en riktigt fin januari i AHL. På tolv matcher samlade han ihop 13 poäng (6+7) på tolv matcher för Nashville Predators farmarlag Milwaukee Admirals.

Under tisdagen fick Arvidsson ett kvitto på sina framgångar. När AHL offentliggjorde januari månads prisvinnare gick utmärkelsen Rookie of the Month till 21-åringen. Högerforwarden har samlat ihop 15 mål och 16 assist på 44 matcher den här säsongen. Det gör honom till ligans fjärde bästa poängplockare bland nykomlingarna.

Priset som månadens spelare gick till Lehigh Valley Phantoms center Nick Cousins. Han samlade ihop 17 poäng (7+10) på 13 matcher. Rockford Icehogs veteran Michael Leighton utsågs till månadens målvakt efter att bara ha släppt in sju mål på sju matcher.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM