Klas Dahlbeck.
Nyheter

Nashville tappade divisionsledningen till Chicago – Dahlbeck vann i debuten

ANNONS

Nashville har varit säsongens stora överraskning i NHL, och hade inför nattens match ledningen i stentuffa Central Division. Men nu är ”ordningen återställd”, då favoriten Chicago tagit över ledningen i divisionen.

Chicago, som igår natt tog sin femte raka seger när Brandon Saad sänkte Montréal i slutminuten, fick en bra öppning även i nattens match när just Saad sköt 1-0. Marian Hossa sköt sedan 2-0, som var ställningen inför slutperioden.

Colin Wilson gav Nashville ett visst hopp när han reducerade till 2-1, innan Hossa återigen var framme och satte 3-1-pucken i tom kassen. Ett skönt trendbrott för Hossa, som hade gått mållös från sju raka matcher.
– Om jag ska vara ärlig har jag lärt mig att inte fundera  på såna saker. Jag försöker bara spela mitt spel, säger 35-åringen till nhl.com.

Slovakens två mål tog alltså Chicago upp i topp i divisionen, en poäng före Nashville och St. Louis Blues.

Klas Dahlbeck NHL-debuterade i Chicagos seger, och fick lite drygt tolv minuters speltid.

 

Den här artikeln handlar om: