Winnipeg

Podcast: De är NHL:s stora floppar så här långt

ANNONS

Flipp eller flopp? Det är frågan som Linus Hugosson och Uffe Bodin ställer sig i det 37:e avsnittet av NHL-timmen. Tre veckor in på säsongen utser duon de lag och de spelare som har varit de största positiva och negativa överraskningarna så här långt.

NHL-säsongen är på väg in i ett skede när man kan skönja vissa tecken och strukturer. Därför har Linus Hugosson och Uffe Bodin avdelat en portion av dagens avsnitt av NHL-timmen med att plocka ut och dissekera några av de lag och spelare som har presterat över respektive under förväntan. En hel del svenskt innehåll utlovas – både på ris- och rossidan.

I övrigt erbjuds lyssnarna bland annat:
* Ännu mer boksnack. Efter förra veckans bokspecial går Linus och Uffe vidare och tar upp ännu fler boktips från hockeyvärlden.
* Efter nattens fantomutvisning på Detroits Luke Glendening blir det ännu mer diskussion om domare och regelverk. Är det dags för NHL att införa en coach’s challenge?
* John Moore fick fem matchers avstängning för tacklingen på Erik Haula. Fegade NHL ur när de delade ut straffet?
* Coumbus Blue Jackets bisarra skadeläge avhandlas – 32 av de 59 miljoner dollar som laget har under lönetaket befinner sig på skadelistan.
* Semjon Varlamovs tidigare flickvän har dragit Coloradomålvakten inför civil domstol. Hennes beskrivningar av den fysiska och psykiska terror som hon påstår sig ha blivit utsatt för är minst sagt skrämmande…

Dessutom tar Linus och Uffe i vanlig ordning ut Veckans lag. Återigen med ett svenskt inslag.

Lyssna här:
iTunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/nhl-timmen/id778724943?mt=2

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
fredag 31 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
Senaste Nytt