Nyheter

VIDEO: Här bryter Ville Leino sin evighetslånga måltorka

ANNONS

I fjol lyckades inte Ville Leino göra ett enda mål på 58 NHL-matcher med Buffalo Sabres. Det ledde till att den 31-årige finländaren blev utköpt ur kontraktet med klubben. Efter en misslyckad tryout med Boston Bruins tidigare i höstas gav han upp NHL-karriären och återvände till Europa.

På måndagen gjorde Leino sin andra match för Medvescak Zagreb i KHL och passade också på att göra både mål och assist i 4-2-segern mot Traktor Tjeljabinsk. Målet, som betydde 2-0 i den andra perioden, var hans första i klubblagssammanhang sedan den 30 mars 2013.

Tidigare Modoforwarden Edwin Hedberg har som bekant flyttat till Zagreb för att representera Medvescak. Han får dock vänta till nästa vecka med att debutera för sin nya klubb. Hans halvårslånga dopingavstängning går ut på lördag.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL