Nyheter

Gustav Nyquist skadad när Red Wings föll

ANNONS

Detroit Red Wings har redan Pavel Datsiuk uppsatt på skadelistan med en axelskada som kommer att hålla honom borta i upp till fem veckor. Därför var det med viss oro klubbledningen såg Gustav Nyquist grina illa i slutskedet av nattens 1-3-förlust mot Boston Bruins.

Nyquist lämnade matchen med mindre än en minut kvar att spela med vad som föreföll vara en underkroppsskada, rapporterar Detroit Free Press. Efteråt var general managern Ken Holland lugnare.
– Det verkar som om han kommer att bli okej, sade han till tidningen utan att vara mer specifik än så.

Nyquist sköt 28 mål på 57 matcher för Red Wings i fjol och förväntningarna på den 25-årige svensken är därmed höga. Utöver Nyquist hade Red Wings Mattias Bäckman, Henrik Zetterberg och Johan Franzén på isen i natt. Kassen vaktades av Jonas Gustavsson, som stoppade 20 av 22 skott.

Provspelaren Ville Leino, som gick mållös från 58 NHL-matcher med Buffalo Sabres i fjol, blev matchvinnare för Bruins då han satte 2-1-målet mindre än fem minuter före slutet. Bruins hade inga av sina svenskar i laguppställningen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL