Nyheter

Tränade med Frölunda – får tryout av Björklöven

ANNONS

När Frölunda gick på is i somras dök ett okänt ansikte upp bland alla SHL-stjärnor. Johan Lorraine, som spenderade fjolårssäsongen i kazakiska ligan, var med och kände på hur det var att träna på högsta nivån i Sverige. Något kontrakt med göteborgarna blev det dock inte för 25-åringen, men efter en tid som klubblös har nu en ny chans öppnat sig för forwarden.

Under lördagskvällen meddelade nämligen Björklöven att man plockar in Lorraine på ett tryout-kontrakt som sträcker sig till 4 oktober.
– Som situationen är just nu finns det ett utrymme och det ska vi fortsätta ta till vara på. Killarna från Teg, Vännäs och vårt eget juniorlag har visat att man är redo att jobba hårt vid varje tillfälle för att skapa sig ett nytt. Det är något som är mycket värdefullt för oss. Det ska bli intressant att se var en spelare som Johan Lorraine nu står efter sitt år i Kazakstan, säger Björklövens sportchef Fredrik Grönberg.

Lorraine svarade under fjolårssäsongen för 21 mål och 27 poäng på 45 matcher med Arystan Temirtau. Innan han lämnade för Kazakstan har också representerat fem olika division 1-klubbar, däribland Borås och Botkyrka för två år sedan.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM