Ottawa

Trejdades mot succémålvakten – får lämna Ottawa

ANNONS

I fjol var han en av ligans hetaste rookies för Tampa Bay Lightning. Cory Conacher fick lämna klubben för spel i Ottawa Senators när målvakten Ben Bishop trejdades till Tampa. Ett år senare har Bishop gjort stor succé i Tampa medan Conacher har hunnit bli dumpad av Ottawa.

I går satte Senators upp 24-åringen på waivers och i dag kom beskedet att jumbon Buffalo Sabres plockat upp Conacher. Det innebär en slags hemkomst för kanadensaren som gick på Canisius College i staden.

Cory Conacher gjorde 29 poäng (11+18) på 47 matcher i fjol. Den här säsongen har han samlat ihop fyra mål och totalt 20 poäng på 60 matcher med Ottawa.

En annan spelare plockades upp på waivers under onsdagen var backen Corey Potter, som lämnar Edmonton Oilers för spel i Boston Bruins. 30-åringen har gjort fem assist på 16 matcher för Oilers den här säsongen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM