Washington

Trejdades mot Filip Forsberg – nu trejdad igen

ANNONS

Det är ett år sedan som Washington Capitals chockade hockeyvärlden genom att ge upp Filip Forsberg för att kunna lägga beslag på Nashville Predators forward Martin Erat. Trejden framstod som konstig redan då, men ännu mer så i dag när det står klart att Erat inte kommer att bli kvar i klubben.

Efter att ha begärt en trejd från klubben i höstas fick den 32-årige tjecken i natt sin vilja igenom när han skickades till Phoenix Coyotes tillsammans med forwarden John Mitchell i utbyte för backen Rostislav Klesla samt forwarden Chris Brown och ett fjärdeval i draften 2015.

Martin Erat, som har gjort 50 poäng eller fler fyra gånger, har haft en jobbig tid i Washingtons organisation. Den här säsongen har veteranen bara bidragit med ett mål (!) på 53 matcher.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM